Кръстникът на наследника на Емилия и Коко Динев - на съд за кражба на имоти! (Вижте измамните му схеми)

2703
26 Април 2016, 17:00


Емилия и Коко Динев са се спрели на имотен зимамник за кръстник на сина им Иван! Валентин Жеков стои зад десетки кражби на имоти, най-вече по морето, научи HotArena


Представящият се за крупен бизнесмен Валентин Жеков всъщност изкарва парите си чрез измами, в които дейно участие има и майка му Стойка Димитрова. Срещу тях дори е внесено наказателно дело в Бургаския окръжен съд след жалба на Националната спортна академия. 


Оказа се, че двамата измамници са се опитали да присвоят терени на Академията, твърдейки, че те са им наследствени имоти. Разследването обаче е установило, че предоставените от тях документи за наследство за фалшиви. 


И това далеч не е единствената им измама. Двамата са ужилили много хора след покупко-продажба с фалшиви документи, като имотите са най-вечер апетитни парцели по морето - Слънчев бряг, Несебър Кошарица. 


Жеков и майка му действали по една и съща утвърдена схема - представяли се за наследници на починалите собственици, които "осиновили" възрастната жена. 


Стойка се представяла за осиновена дъщеря на руснак, роден през 1881 година и живял в Кошарица. В последствие се оказало, че тя е "осиновена" и от семейство от Ямбол. И в двата случая става въпрос за фалшифицарани документи. 


Кръстникът на сина на Емилия и Коко Динев пък не само помага на майка си в измамните й схеми, но и сам завлича хората с пари. Той дължи 60 хиляди лева на имиджмейкърка от Бургас, която му отпуснала парите за операция за... уголемяване на итнимния орган. 


Естествено, такава не последвала, а жената и до ден днешен си търси парите. 


Остава въпросът дали Емилия и Коко Динев са наясно какъв човек са взели за кръстник на първородния си син?


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени