Кръв и отмъщение на дуела във „Фермата“!

1061
05 Ноември 2017, 23:00


Вдовицата Виолета би безапелационно философката Ивона само в четири игри на дуела във „Фермата“ тази вечер след зрелищна кървава надпревара, видя HotArena.


Русокосата двойничка на Клаудия Шифър успя да победи конкуренцията си в силовите битки, а Ивона взе само една точка в крайния резултат. Тя спечели само играта с въпроси от Алманаха. Въпреки това разликата в общото им време беше едва 31 секунди, отбелязаха водещите Иван и Андрей.


Така Виолета изпълни заканата си отпреди дни, че ще отмъсти на Ивона за това, че отстрани македонката Диана. Тя бързо се превърна в любимка на фермата, а едва на втората седмица падна жертва на Ивона, която си повика на дуел. Болярката обаче се оказа скрита лимонка, разучила всички стратегии от предишни сезони и елиминира македонското девойче от шоуто.Тогава Вили скочи и заяви, че иска дуел с философката, което в крайна сметка й се случи тази вечер.


Между Ивона и Виолета хвърчаха искри още при избора на втори дуелист, а останалите ги помолиха да не започват с патакламата още на ратайския бряг преди да излязат на арената. Допълнително масло в огъня наля и селският ерген Яни, който е влюбен във Виолета, но пък е приятел на Ивона. Сега той подкрепяше именно философката, като крещеше през цялото време и й даваше наставления как да действа. Яни дори плака след загубата на приятелката си, което не остана скрито от тръпката му Виолета, която бе толкова нахъсана за победа, че дори кървящите й ръце не я спряха.


Вдовицата посвети победата на децата си, чиито лица носеше на тениската, с която излезе на дуела. „Искам да стана първата жена, спечелила „Фермата“, заяви Виолета, която изглежда има достатъчно хъс и сили, за да стигне до финала на шоуто.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
Преди 1 година
-1
Виолета е мега противна женица, надута и самовлюбена! Жалко, че спечели, не бива да се дава изява на такива комплексирани, грозновати и злобни недоразумения.. Сигурна съм, че ще изхвърчи от Фермата много скоро със смачкано самочувствие и свити перки! От високо се пада най-лошо..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Anonimen
Преди 1 година
-3
JALKO! MNOGO GADNA ULICHNA KUCHKA!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени