Кредит с лична карта – лесно, удобно и изключително бързо

1925
20 Януари 2015, 11:30


В момент на неплатежоспособност всеки търси какви ли не алтернативи като често се забравя за небанковите кредитни институции, които могат действително да решат наведнъж всичките Ви финансови проблеми и задължения към определен момент.

Липсата на парични средства може да се реши по изключително бърз, приятен и за двете страни начин. Небанковата кредитна институция не изисква представяне от Ваша страна на най-различни документи, които единствено ще Ви напрегнат допълнително, както и ще допринесат по отрицателен начин на и без това лошото Ви настроение.

Какви документи са нужни при кандидатстване за отпускане на кредит или бърз заем?

За разлика от банките, които изискват всякакви различни документи, единственото нещо, което трябва да направите в случай, че предпочетете друга алтернатива, а именно кандидатстване за отпускане на бърз кредит, трябва да знаете, че това става само с представяне на лична карта.

Това е условието за отпускане на бърз кредит - само с лична карта. Документите, които се представят, попълват и изискват винаги от банковите институции са на първо място лични документи, попълване на заявления, най-различни формуляри, документи, доказващи месторабота, доходи и така нататък.

Понякога заради по-ниските доходи които получават потребителите, отпускането на кредит е невъзможно. В такива случаи се изисква поръчител или няколко такива. Кредитополучателят може да изпита затруднение по отношение на намиране на такива хора, които с охота ще станат техни поръчители.

Това е рядкост, което прави кандидатстването и отпускането на кредит от банкова институция много дълъг, изморителен и сложен процес. Доверявайки се на услугите на небанковите кредитни институции Вие можете да бъдете спокойни, че можете да получите определени парични средства, с които да погасите задълженията си, да получите просто някакви финанси до заплата или да извършите ремонтни дейности.

Лихвата обикновено е малко по-висока точно поради улеснената процедура, включваща представяне на почти никакви документи, доказващи доходите Ви и така нататък.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
CredX
Преди 1 година
0
When you borrow money always compare loans credx.eu/bg!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени