Креватните истории на Благо: Бивши говорят за НЮНЮ РАЗМЕРА на „божия му дар“ (+ Как си взел всички подаръци от Куини)

https://hotarena.net/pod-pricel/krevatnite-istorii-na-blago-bivshi-govoriat-za-niuniu-razmera-na-bojiia-mu-dar HotArena.net
Креватните истории на Благо: Бивши говорят за НЮНЮ РАЗМЕРА на „божия му дар“ (+ Как си взел всички подаръци от Куини)

„Дяволът не спи и постоянно ме изкушава. Но не е в мен. Правя грешки, но се опитвам да ги изкупувам след това. Няма безгрешни хора на тоя свят. Винаги съм опитвал да бъда праведен, помагал съм на църкви, строих параклиси и в същото време съм имал моменти на слабост.“

 

Тази трогателна изповед идва от устата на Благой Георгиев, за да оправдае редовното му престъпване на 7-ата Божа заповед „Не прелюбодействай“. Изкупвайки греха с благотворителност, Благо е готов за нови прегрешения.

 

Според запознати всяка една татуировка на тялото му символизира поредната му изневяра. Негови бивши обаче коментират, че кръшканията му са напразно: „Поне да го правеше както трябва. Изобщо не е добър в леглото, а размерът на достойнството му е под всякаква критика“.

 

HotArena подбра за вас секс историите на Благой Георгиев!

 

Многострадалната Христина

 

Съпругата му Христина явно се хваща на номера и прекалено дълго се надява, че нейният любим ще последва вярата си и ще зареже постоянните изневери. Но истината е доста по-различна. След всяка своя татуировка Благо вкарва нова жена в постелята си, пише „Уикенд“.

 

„С майката на двете ми деца не сме в лоши отношения. Правим всичко възможно да им осигурим едно красиво детство на Давид и Йоана. Много често ме питат дали съм добър баща. Смятам да се определя като такъв, въпреки че един ден те биха могли да ме обвинят за това, че сме се разделили с майка им. Може би аз имам по-голямата вина за края на нашия брак. Или просто не успяхме да напаснем трудните си характери. В съвършеното семейство единия трябва да отстъпва“, убеден е Джизъса. 

 

Грешната Лияна

 

Само допреди няколко месеца той се кълне пред приятели и по интервюта, че повече не би помислил за брак. Точно желанието на някои от предишните му любовници да засилят нещата в семеен план се оказва червен светофар за по-нататъшните им отношения с Благо. Пример в тази насока е връзката му с фолк певицата Лияна.

 

Двамата са заедно 7 месеца и красавицата съвсем естествено иска малко повече сигурност от своя партньор. В този момент той отлита завинаги от живота й.

 

Още по-грешната Биляна

 

След това и чаровната Биляна Евгениева се опарва по същия неприятен начин. Тя изоставя годеника си Христо Сираков, за да бъде с Благой, докато смъртта ги раздели.

 

Само че Джизъса не желае да бъде златно птиче в клетка и бързичко слага край на любовната авантюра.

 

Благо все пак опитва да й вдъхне кураж по своя неповторим начин: „Момичето е хубаво, ще си намери някое свястно момче“, заявява той в предаването „Папараци“. И след това набързо разбива поредното нежно сърце.

 

Невинната Дева Куини

 

Този път в мрежите му е попаднала 18-годишината Куини Алис. Красавицата толкова потъва в тази си връзка, че започва да прави планове пред Благо как ще се оженят и ще живеят красив и звезден живот.

 

Думите й имат добре познатото въздействие върху душевността на Джизъса. Той вече си е стегнал куфарите. Но преди да си тръгне не забравя да си вземе някои от скъпите подаръци, които е направил на Куини. Поне така твърдят нейните приятелки.

 

„Благо се държа като циганин при раздялата с Куини. Събрал си телефоните, парфюмите, златото. Явно е преценил, че може да ги пробута на следващата си жертва. Тя не е за единия скъп телефон. Родителите й имат достатъчно възможности. Дори и след тази грозна изява от страна на футболиста тя беше готова да го приеме обратно. Но за него всичко беше приключило и й го показа по най-лошия възможен начин“, възмущават се приятелки на Куини Алис. 

 

Есмер - Благоизбраната

 

Тя може и в момента да ближе рани, но Благо отново е във вихъра си. В живота му е влязла рускинята със скандално напомпани джуки Есмер Омерова. Не се знае какви точно животни и растения е варила танцьорката в казана, но магията й е повече от успешна.

 

Есмер така е завъртяла главата на Благой, че той абсолютно сензационно признава на свои приятели готовността си отново да сключи брак

 

Двамата с Есмер дори вече оглеждат подходящ ресторант в България, където да вдигнат пищно тържество в средата на септември. Дано руската хубавица с куп пластични операции по себе си да е наясно какъв таралеж вкарва в леглото си. Не че и тя е света вода ненапита. Това със сигурност ще е атрактивно семейство, което тепърва ще захранва светските хроники.

 

P.S.

Имал плачевно малък член

 

Между другото, според момичета, които са имали сексуални взаимоотношения с Благой Георгиев, футболиста в действителност бил кръгла нула в леглото. Напук на големия си мерак, ходещата икона нямал почти нищо в гащите. 

 

Една от манекенките, която е минала през постелята му, откровено признава: „Благо е голяма трагедия! Очакванията са огромни, но в действителност той е мъжа с най-малкия пенис, който съм виждала. Говоря ви за размер в порядъка на 10-11 сантиметра. Както се изрази една приятелка - „плачевно малка п*шка”. Като я видиш, плачеш!”.

 

Явно заради комплекса си като мъж, Благой се впуска в нескончаеми креватни авантюри. Колко ли ще издържи и с рускинята Есмер, можем само да гадаем…

5 Коментара

Буболина

преди 8 години

Малка, голяма, тъкмо няма да ги притиска.

Коментирай

OHHHHHHHHHHHHH

преди 8 години

Пак ли глупости,не ви ли омръзна бе,тоя Благой като че ли ви е от сайта,е бива да искате да унищожите човек,но вашето на нищо неприлича,сигурна съм,че на ниго му е през оная работа,то бива лъжи,лъжи и аз съм спала с него и трябва да ви кажа че беше СУПЕР

Коментирай

DIANA

преди 8 години

nali pisahte 4e mu bila goljama ama vi sarbi glavata klozetarena

Коментирай

13

преди 8 години

Адски много ме кефи ореола който сте му нарисували с паин. Много сте яки :д

Коментирай

ПОРЪЧКОВА

преди 8 години

Как се вижда че малката фльорца Куини си е поръчала статията. Ще се спука от яд, че изпусна мангизите на селянина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.