Креватните подвизи на Мария Игнатова! Вижте СКАНДАЛНИТЕ й откровения от времето, преди да стане известна (Мъже, жени, тройки и пр.)

7527
26 Юли 2015, 11:00


Редакторска плесница

 

Света вода ненапита, ама друг път!

 

Мария Игнатова може днес да изглежда невинна и мила, но преди е била опасна тигрица без задържки в леглото, узна HotArena.

 

Това признава самата водеща на „Господари на ефира“, която по онова време тепърва навлизала в медийния бранш.

 

В откровенията си в миналото блондинката дори е споделяла, че си е харесвала сексуално жени и някой ден би искала да провери как е със собствения си пол. 

 

Дали водещата наистина си пада по лесбо ласките или само се е опитвала да привлече вниманието към себе си, едва ли ще стане ясно някога. Особено след като в последните години Игнатова е предприела стратегията да казва все по-малко и по-малко с всяко свое интервю.

 

В началото на телевизионния й възход обаче тя не само разголва смело душата си, но и тялото си. При това с фотосесия, специално създадена, за да я изстреля в мъжките класации. В приложения към нея Мария говори по теми, които след това повече никога не засяга –

 

изневери, секс, мастурбация и тройки.

 

Всичко започва, когато блондинката е на 29 и вече й е малко късно да се прави на невинна старлетка. Още повече, че вече е с малко дете на ръце. 

 

В това време водещата тъкмо е станала част от екипа на „Господарите”, а името й се върти около изневярата на съпруга й с певицата Преслава. Тази слава обаче не й е достатъчна. А фактът, че не е равнопоставен партньор в тандема с Димитър Рачков, е добра причина да потърси повече внимание към себе си. И го прави със скандално интервю и фотосесия. 

 

В него пред друг водещ и известен звезден душеприказчик – Мон Дьо Мария кокетно заявява, че е изпитвала сексуално притегляне към своя пол. Дори имала известно любопитство към тогавашните адреналинки – Жана и Яна, пише „Уикенд“.  

 

„Не съм опитвала все още с жена. Имам приятелки, които са сладурани. Харесвам си и двете адреналинки. Представям си една вечер с тях. А може и да ми потанцуват”, изказва се в откровението си Мария. 

 

Нейният разказ обаче не стига само до тук. Водещата на „Господарите” не си пести думите и в темата за

 

първия път, в който е била с мъж.

 

Случката се разиграла в средата на лятото по време на ваканцията. Мария и въпросното гадже вече имали сериозни отношения, но не били стигали до края. Игнатова сама решила, че му е дошло времето да загуби девствеността си – месец преди да чукне пълнолетие. Не искала да става единствената стара мома сред приятелките си. А и нямало много смисъл да се пази повече, за това форсирала ситуацията. 

 

„Първият път ми се стори ужасно дълго. Много неприятно, мъчително и горещо беше – в средата на лятото. Направих го съзнателно с тогавашния ми приятел”, обяснява Игнатова. 

 

Първото й преживяване малко я огорчило, но не било причина, за да откаже мъжете в бъдеще. Дори напротив. След време благодарение на по-опитен партньор успяла за пръв път да стигне до оргазъм и да

 

преоткрие удоволствието от креватните ласки.

 

Тогава наваксала и с приключенията. Не се свенила да се сдобие с всякакви секс аксесоари, за да разнообразява любовта, макар и двамата с мъжете й рядко да стигали до подобни експерименти. Водещата имала пухчета, играчки, белезници, но всичко си седяло неразопаковано. За това пък си имала правило – никога да не прави секс за една нощ. 

 

„Докато се стигне до секс, аз вече съм обвързана емоционално. А това не става за една нощ. Просто не мога да правя нищо, ако не е така”, обяснява на младини водещата.

 

За това и десетките бизнесмени и богаташи, които я ухажвали нямали никакъв шанс да я спечелят. Мария знаела как да им се хареса, но само до там. Повече внимание не й трябвало. А и това било достатъчно за самочувствието й. 

 

„Много влиятелни мъже са се навъртали около мен. Но не мога да говоря с имена. Политици не е имало, по-скоро бизнесмени”, оправдава се водещата, която днес вероятно горко съжалява за словоохотливостта си на младини и добавя - „В живота си съм живяла с четирима мъже, а бройката ми е 11-12”. 

 

Според слуховете, Мария обаче е имала вземане-даване с видни политици, както и с някои мастити български олигарси. Клюката я е пращала и в обятията на банкера Левон Хампарцумян, както и в покоите на хазартния бос Васил Божков, който й подарил скъп телефон. Естествено, Мария отрича слуховете и ги нарича „нелепи градски легенди”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 2 години
0
Последно 11 или 12 ?! В България само така се успява ,важи и за двата пола.Спиш с подходящи- я бизнесмен,я политик, той се обади някъде и те ти Марийка в телевизията.А някои отмарят и в министерските ведомства . Изобщо „Бел Ами“ .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени