Крисия, Хасан и Ибрахим атакуват и Евровизията за възрастни, борят се, докато победят! (Вижте плановете им)

2380
27 Декември 2016, 14:00


Крисия, Хасан и Ибрахим няма да се откажат от Евровизия, докато не триумфират на първото място, научи HotArena.


След тазгодишното четвърто място на песенния конкурс на Поли Генова, след някоя и друга година ще имаме и победители! За това се заканиха талантливите деца на България, останали втори на детското издание през 2014 г. Певицата и двамата пианисти са стигнали до извода, че трябва да сложат край на вторите места в кариерата си и да надвият мощната европейска конкуренция.


Подобни планове за бъдещето са кроили наскоро Крисия, Хасан и Ибрахим. Талантливите деца се събрали за рождения ден на близнаците в заведение в Шумен. Вместо да се забавляват чисто по детски, обаче, те завили на родителите си, че се готвят да покорят и Евровизията за възрастни. Все пак ще трябва да изчакат някоя друга година, за да покрият изискването за възраст.


Родителите на Тодорова и на Хасан и Ибрахим много се зарадвали, че имат такива планове и ще бъдат отново плътно до тях в реализирането им. Хлапетата не са преживели факта, че са останали втори, но това ги е сплотило още повече и ги е мотивирало да се докажат. Междувременно талантливите деца ще продължават да репетират заедно и да се поакзват качества на национално и световно ниво.


Пианистите не смогват на всички покани, които идват от различни страни и татко им е принуден да отсява най-доброто за тях. През март Хасан и Ибрахим ще участват на музикален фестивал в Германия, а след това ще се изявяват на престижен конкурс, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени