Крисия: Лидия ще спечели детската „Евровизия”

1342
17 Ноември 2016, 11:54Българка отново има шанс да бъде на финала на детската „Евровизия”. В това е убедено и детето — чудо Крисия Тодорова, която е очарована от тазгодишната ни представителка Лидия Ганева, научи HotArena.


Лидия има всички шансове да спечели детската „Евровизия”. В интернет гласуването се движи на 3—4 място, но вярвам, че ще стигне върха. Много я харесвам”, казва Крисия.


Малката участничка бе избрана тази година в оспорван конкурс и ще участва с песента „Маgical Day” (Вълшебен ден).

Крисия е много добра приятелка с Лидия и затова усилено я подкрепя по професионалния й път. „Тя е отлична певица и е много хубава, ще се представи достойно”, добави малката изпълнителка.

Семейството й също смята, че детето има шансове за успех.


„Лидия е харизматично момиче, което има много големи шансове. Семейството ни е щастливо, че точно тях беше избрана. Изглежда нахъсана и това ми дава надежда, че може да стане големият победител”, заявява още и Марин Тодоров, баща на Крисия, пише „България днес”.


Майка й също е убедена в таланта на детето. „Тази година има голяма конкуренция—участват деца от 17 държави, но Лидия има качества, които да й помогнат”, споделя Ангелина Попова.


Лидия Ганева ще представи страната ни на 20 ноември, като тази година конкурсът има по-различни правила.


Зрителският вот е отпаднал и е заменен от гласуването на две международни журита—професионално и детско — като малчуганите са на възраст между 9 и 14 години. И ще бъде с по петима членове от всяка участваща страна.

Допълнително ще има и експертно жури от трима членове, които на живо ще оценяват изпълнителите, по време на финалния концерт.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени