Крисия на косъм от смъртта заради Слави (Ток можел да покоси малката певица)

2956
05 Януари 2016, 11:00


Най-малката музикална сензация на България била на косъм от смъртта заради болните амбиции на шефа й Слави Трифонов научи HotArena.

Трифонов и хората му поеха огромен риск, че не отмениха грандиозния си концерт на 25 септември 2015г., а го осъществиха под открито небе и проливен дъжд.

Част от шоуто е и малката Крисия, която е била изложена на огромна опасност, а в дъното на всичко това стои стремежът за професионализъм на Слави. По негова поръчка малката певица се появила на сцената с бяла рокля, а ръбът на фустата й бе декориран с LED светлини.

„В последния момент видях, че роклята, която поисках да направят за нея – да свети като принцеса с лампички отдолу е подгизнала от водата. Признавам си, че изтръпнах. Накарах това дете да излезе и да пее при тези условия, а тя като истинска професионалистка ме послуша. Не знаех на батерии ли е това нещо на роклята й, може ли да я удари ток?! Стоях и се молех да не съм взел погрешно решение“, споделя след време Слави Трифонов.

Всички от бенда и екипа се притеснявали да не стане късо съединение с техниката.

Освен притеснения по концерта и как да не пропадне, съзнанието на Слави било ангажирано с неговите лични болежки, пише „ШОУ“.
Не е тайна, че от години зверски болки в кръста и гърба измъчват водещия. Те са следствие на металните пирони в краката му. Слави е предразположен към дископатия и отключването й се е получило заради чужди тела в счупения му крак.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени