Крисия стана шампионка по хип-хоп

https://hotarena.net/lubopitno/krisiia-stana-shampionka-po-hip-hop HotArena.net
Крисия стана шампионка по хип-хоп
Крисия стана шампионка на България по хип-хоп. Изпълнителката доста време се занимаваше с латино танци, но напоследък е решила да разреди горещите ритми с хип-хоп танци, научи HotArena.


Криси започна да печели награди и има няколко първи места на национални шампионати. Сега е запалена по хип-хопа и това занимава съзнанието й”, споделя с гордост баща й Мартин Тодоров.

Малката изпълнителка тренираше повече от три години латино танци, но след като партньорът й се отказва, тя решава да се пренасочи към друг стил.


„Партньорът й се отказа от модерните танци и нямаше как Криси да продължи. Затова се насочи към хип-хопа, където може да танцува самостоятелно и отново печели награди. Танците й се отдават. Вижда се, че има огромно желание, затова се изявява в още една област”, споделя още баща й.

В родния Разград Крисия репетира с танцова формация „Феникс”, където има над 50 деца. Талантливото дете, освен това наскоро записа третия си самостоятелен сингъл, а и свири на китара. Букетът от таланти несъмнено ще й е от полза в бъдеще, когато реши да завладява и световните сцени, пише „България днес”.


Междувременно близките приятели на Крисия—Хасан и Ибрахим също жънат успех след успех. Талантливите близнаци спечелиха Гран при на международния конкурс за млади изпълнители на класически инструменти, който се проведе в Перник преди дни.


След като бяха обявени за победители, те участваха и в галаконцерта за закриването на форума.


В него взеха участие над 145 изпълнители от България, Македония, Италия и Литва.

6 Коментара

Джинка

преди 5 години

Бащата да го дава по-кротко и стига е навирал постоянно в новините дъщеря си. Вярно, много е кадърна, но тази напоритост омръзва!

Коментирай

Ха сега де

преди 5 години

И ако не го споменава човека от къде ние ще знаем , че има такива успехи ? Кое ви дразни успехите и или , че хората научават за тях и още повече я харесват.Когато има подобни както казваш много кадърни момичета е хубаво да се знаят и да се показват , а не да бъде държано в тайна да не би някой да вземе да се разстрои.

Коментирай

:) Така си е

преди 5 години

Чак пък много..има деца с много по-голям талант от нейният, но не са имали късмета да попаднат на някой, който да ги открие за голямата сцена. Прекалено я навират тази Крисия, интересът към нея отдавна спадна...Явно татето се мъчи да спаси положението...

Коментирай

до Така си е

преди 5 години

Винаги сте ми били смешни като кажете има деца с много по-голям талант ама на ха де точно на Крисия провървяло.Те е я хванаха за ръка от тях и да я заведат в Шоуто на Слави за да я тупнат там насреща и да няма мърдане.Кастингът беше за около хиляда деца и тя се представи най-добре.Всичко останало като успехи също си го дължи на собствените качества , а не на други странични фактори.Не казваш кой са тези по-талантливите , не казваш с какво се повече , но използваш дежурната реплика " ами то има по-талантливи ама парите на таткото ".Както виждаш талантът и е не само в пеенето , но и в танците и във всичко свързано с изкуство.Какво има повече да се оспорва ?

Коментирай

:)

преди 5 години

Това е моето лично мнение, ти не си никой да го успорваш! Лично аз познавам деца, които имат в пъти по-хубави гласове от Крисия, а в личице са като изписани! Липсва това надменно излъчване, което притежава Крисия! На мен просто тя не ми харесва! Това е мое право, така че успокой топката и си промотирай “чадото” някъде другаде! Изтървахте златната кокошка и сега се чудите как да я лансирате ахахаххах! Добра ще е в танците, взела го е от мама:)))))

Коментирай

до Така си е

преди 5 години

Провокирах те и ти се показа отново.Тази песен , която постоянно пееш не ти ли омръзна ? Нито познаваш изписани деца , нито познаваш по-талантливи , ти си един досаден образ ,който ходи и приказва тези приказки от толкова много време , че не знам как не ти омръзна.Как не ти омръзна и всеки път да ме изкарваш неин роднина или , че е мое дете ? Удоволствие е да има човек такова момиче за дъщеря , но тя си има родители , които да и се радват.Изпий си хапчетата , защото пак си в ремисия и посети личния си лекар за да съобщиш , че няма напредък лечението ти.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.