Крисия Тодорова ще живее в София (Певицата иска да учи в музикално училище)

3016
06 Май 2018, 16:00


13-годишната Крисия Тодорова е в трескава подготовка за изпити в столичното музикално училище „Любомир Пипков”, разбра HotArena.


След месец малката певица от Разград завършва седми клас и планира да се премести да живее в София. Задължителните матури по математика и български език, които й предстоят през май едва ли ще са от значение за приема й в музикалното училище, тъй като приемът в осми клас изисква познания по солфеж и музикална култура. 


От 13 до 22 юни Крисия щяла да се яви на изпит за проверка на способностите и от миналата година ходела на уроци по китара в Разград. От съвсем невръстна възраст талантливото хлапе свирело на пиано и цигулка. Ръководството на учебното заведение обаче било категорично, че талантът й няма нужда от проверка, защото не подлежи на съмнение, а изпитът бил само формалност. 


Както е известно, Крисия бе едно от най-обсъжданите деца в държавата, след като спечели конкурса за сценична партньорка на малкия господин Андреев в „Шоуто на Слави”.


Години наред семейството на малката певица бе заето с телевизионните и сценични ангажименти на гласовитата си наследница. От 9- годишна тя бе задължена всеки втори петък да пътува от Разград до София, за да участва във вечерното шоу. Отделно Крисия с часове се подготвяла за новите песни в предаването, както и репетициите за телевизионните си изяви. Към тях се добавяли и концертите на Дългия, както и допълнителните ангажименти, които Крисия по договор нямала право да отказва.


В продължение на 4 години невръстното хлапе бе ангажирано с благотворителни събития, развлекателни програми по молове, стадиони и площади във всички краища на родината. Наскоро родителите й преценили, че е време дъщеря им да се върне към задълженията си на ученичка и поне за малко да забрави звездния си статус. 


Преди 2 години малките пианисти Хасан и Ибрахим от Шумен, които  заедно с Крисия завоюваха престижното второ място на международния конкурс „Евровизия”, също зарязаха провинцията. Талантливите момчета се преместиха в столицата заедно със своите родители и сестрите си близначки, но две седмици по-късно напуснаха. Хасан и Ибрахим били разочаровани от условията. „Очакваха ги стари пиана, които най-вероятно са от 40-те години на миналия век. Музикалните инструменти са в ужасно състояние и те няма как да развиват таланта си с тях. Децата се обърнаха към мен с думите: „Тате, няма как да свирим на такива ужасни пиана. Нали искаме да сме най-добрите, а няма условия”, споделя баща им Дениз Игнатов, предават от Уикенд.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами
преди 8 месеца
-2
Ами мен ме интересува.Проблем ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 8 месеца
-3
Кой го интересува?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени