Крисия на диета! (Ще подлудят момиченцето покрай славата)

2664
13 Ноември 2014, 16:00


Напрежението около детската „Евровизия” може да струва съня и здравето на малката Крисия Тодорова, научи HotArena.net.

 

Момиченцето е подложено на огромен стрес преди концерта на конкурса, който ще определи победителя. Малката госпожица не просто не спира да пее по цели дни, но и дори е започнала да се храни така, че сякаш е самата Лили Иванова, пише в. „Уикенд“.

 

„Ям предимно плодове и неща, които да не пречат на гласните ми струни. Имам си диета”, издаде тези дни невръстната певица от Разград.

 

Източници на „Уикенд” издават, че 10-годишната госпожица била толкова мотивирана да стигне с парчето си до финал, че на практика нямала и една свободна минута за себе си. Всеки ден от последните няколко месеца минавал в репетиции и подготовка за участието, което малката приела като битка на живот и смърт. И дума не можело да става за игри и хобита.

 

Ежедневно асистентката на господин Андреев  се упражнявала са учителката си Свилена Дечева за песента за конкурса, а след това имала време, в което да се занимава с дрехите и прическата си за представянето.

 

„Обикновено репетициите ми продължават 2 часа. Също така изучавам и други песни освен тази за конкурса. Моите родители ми помагат в подготовката”, обяснява как минава времето й преди финала Крисия.

 

Записването на видеоклипа към парчето било не по-малко изпитание за невръстната госпожица, която прекарала повече от 10 часа на крак. Малката не се оплаквала и се държала като професионалист, но въпреки това в края на деня едва стояла права от умора.

 

В снимките се включили и двамата й колеги – близнаците Хасан и Ибрахим, които й акомпанират на пиано в песента. Невръстната компания започнала снимките за клипа в ранни зори и продължила, докато и последния детайл не бил изпипан. Във видеото момиченцето сменя 4 различни тоалета и прически, за да отговори на всички визуални очаквания на продуцентите си.

 

Откакто беше избрана да представя България на Евровизия, Крисия забравила за всички странични занимания освен музиката. Зарязала любимите си хобита – риболова и четенето на книжки, които я разтоварвали от ежедневните занимания с пеене. В училището не й създавали никакви проблеми с изпитвания преди финала, та да не я натоварват допълнително.

 

За това пък малката толкова се подлудила, че ставала на сън, за да търси пианото и да иска да свири посреднощ. В състояние подобно на сомнамбул Крисия се надигала от кревата, за да се упражнява на музикалния инструмент по късна доба. Според специалистите обикновено подобно състояние се дължи на голямо напрежение и стрес.

 

Недоспиването също е един от факторите, които са най-честата причина за нощните разходки. Сомнамбулията те не били новост за госпожицата, но тя вече уж ги била преодоляла. С наближаването на паметната дата на финалния концерт обаче, отново започнала да изпада в подобни състояния и да се буди посреднощ с желание за репетиции.

 

Амбициите на малката звезда за себе доказване обаче не сварват само с участието й на детската „Евровизия”. След финала на конкурса, какъвто и да е резултата от него, тя иска да пусне песен. С майка й смятали да композират свое собствено парче. Крисия вече имала опит с това, тъй като участва в написването на фестивалната си песен.

 

Дори преди да се яви на конкурса на „Шоуто на Слави” за асистентка на господин Андреев имала готов текст. В подготовката за предаването и всички последвали емоции от него обаче листчето изчезнало и с майка й се върнали в изходна позиция. След конкурса обаче двете отново щели да се захванат за работа и да подготвят авторска песен.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени