Крисия с два бона заплата при Слави (Виж кой й я извоюва)

4596
24 Февруари 2014, 10:37


С 2 хиляди лева месечна заплата в шоуто на Слави започва малката Крисия Тодорова. Екранната партньорка на г-н Андреев ще получава няколко пъти по-високо възнаграждение от първоначално обявеното, научи HotArena.net.


Първоначално се твърдеше, че момиченцето ще прибира по 400 лева на месец за 5 минути на седмица. Преговорите за възнаграждението й обаче били възобновени от майка й, която й извоювала впечатляващите два бона на месец.


Сумата всъщност ще постъпва при родителите й, тъй като Крисия е още непълнолетна. По всяка вероятност средствата ще се прехвърлят в спестовен влог, предназначен за музикалното образование на чаровницата.


9-годишното дете — чудо, което омая цяла България обаче няма да се изявява като единствена партньорка на г-н Андреев. В предаването остава и досегашната му екранна половинка Тереза Тодорова.


Двете момичета не се познават, нито имат нещо общо помежду си. А еднаквите им фамилии са просто случайно съвпадение, коментират от екипа на предаването.


Досега Крисия не е виждала на живо господин Андреев, но още този петък двамата ще се изявят като сценична двойка в ефир. Малките сладури ще запишат участието си заедно още в четвъртък, но едва в петък зрителите ще го видят.


Освен че обяви победителката в шоуто, миналата седмица, Слави съвсем сериозно предупреди Крисия, Симона и Гергана да се готвят за голям концерт. С всяка от тях, той ще изнесе концертен спектакъл на живо, в родните им градове.


Концертите ще бъдат излъчени по Би Ти Ви", обяви Трифонов в шоуто си, докато момичетата чакаха да чуят името на победителката. За участие ще бъдат поканени и другите 4 момичета, които отпаднаха — Ива Цветанова, Юлиана Мур, Калина Стоилова и Диана Чаушева.


Почти сигурно е, че първият концерт ще в събота, на 1 март, в Свищов — града на Симона Иванова. След това на 3 март — националния празник на страната, децата ще пеят в Разград. Оттам е победителката Крисия.


Преди да обяви, коя е победителката в предаването, Слави ги помоли да не се разстройват и с достойнство и усмивка да поздравят победителката. Симона и Гергана спазиха заръката, а на тръгване и трите получиха по един професионален микрофон, а също така и по една статуетка, изработени специално за тях от 76-годишния художник Борис Костов от Велинград, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники
преди 4 години
-3
"Крисия с ДВА заплата при Слави (Виж кой й я извоюва)" Браво бе редакторе ! Ти си моят герой !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени