Крисия съсипана!

4168
11 Март 2014, 13:01


Детето — чудо Крисия Тодорова се превърна в истинска сензация, но славата се оказа твърде голяма за крехките й плещи. 9-годишното момиченце е направо съсипано от непрекъснатите турнета и снимки и вече не иска и да чуе за тях, дочу HotArena.net.

 

Последният концерт на трети март, който Крисия и приятелите й изнесоха се оказа капката, която преля чашата на търпението й. Детето е изтощено от записи, репетиции, шоупрограми и иска просто да прекара няколко дни с приятели.

 

За почивка обаче и дума не можело да става, твърдят от екипа на Слави. Дългият замислял турне с малката победителка, както и останалите финалистки от предаването.

 

Сред екипа на Трифонов дори се коментира, че Крисия вече е смятана за пълноправен служител на Слави. И всички съвсем са забравили, че е просто дете, което има нужда да играе, да се забавлява и да бъде с приятелите си.

 

В началото Крисия се радвала, че е популярна, но в един момент славата започнала да й писва. Тежките репетиции, непрекъснатите участия и стоенето под светлините на прожекторите се оказали твърде голямо изпитание за крехките й плещи.


Въпреки това участието в родния Разград, би всички рекорди. Говори се, че концертът е бил гледан от над 42% процента от зрителите и е станал най-гледаното предаване за годината.

 

Междувременно концертът на живо в Разград разбуни духовете още преди седмица. Билети не се продаваха и се влизаше само с покани, за които думата имаха родителите на Крисия и Слави, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вяра
преди 4 години
0
Амбициите на родителите много често съсипват децата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bg
преди 4 години
0
Normalno e da i doteji gorkoto dete da ne se sardi na dalgiya a de se sardi na roditelite si..... v momenta tryabva da ijivee dectvoto si a ne vseki den da e na repeticii
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени