Криско заряза 2 висши заради кариерата си! Рапърът всъщност е едно ужасно добро момче

2043
13 Септември 2015, 16:00


„До осми клас бях отличник в училище, а след това станах отличник в живота”, казва Криско, узна HotArena.

 

Такъв е рапърът – успешен във всичко.

 

Едва ли някой може да го оспори. Феновете му го боготворят, конкурентите му в музикалния бранш му се възхищават или пък напротив – все изнамират за какво да го критикуват. И в двата случая Криско продължава да си следва своя път, пише Уикенд.

 

Няма спор, че Криско действително е отличник в живота, но не и в учението. Заради кариерата си, рапърът зарязал не едно, а две висши образования. Дали ще ги завърши не е много ясно, а и май не му е спешно.

 

Кариерата на Криско стартира от предаването „Като лъвовете”. Израсналият в Габрово рапър идва в София, за да учи Поп и джаз пеене в Консерваторията. Изборът му е съвсем логичен, защото и двамата му родители са музиканти и са завършили образованието си именно в Консерваторията. Като студент Криско живее в Студентски град, където прави и първите си парчета.

 

Междувременно е и диджей в заведение близо до блока, в който е общежитието му. На тази работа бъдещата звезда се задържа около година. Съумява да я съчетава с посещенията в Консерваторията, както и със създаването на собствена музика. По онова време Криско няма как да инвестира в клипове. Затова илюстрира парчетата си със снимки и така ги пуска в интернет.

 

„Обаче те и така си обикаляха пространството. Много пъти ми се е случвало, докато живеех в Студентски град, да отида на някой купон, където да пускат мои неща и да не знаят, че аз съм Криско. Никога не съм предполагал, че ще добия такава популярност. Исках да добия малка популярност, която да ми помогне да работя нещо, свързано с телевизията. Така че се борех да стана малко известен. Обаче изведнъж… Успехът ми е продукт на интернет – просто плъзна по мрежата. Най-важното е, че се случи по естествен път и без реклама, затова според мен – стабилно”, споделя Криско.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени