Криско заряза танцьорката Ася! (Люби Дарина от Х Фактор)

https://hotarena.net/lubopitno/krisko-zariaza-tanciorkata-asia HotArena.net
Криско заряза танцьорката Ася! (Люби Дарина от Х Фактор)

Криско заряза танцьорката Ася, заради протеже от Х Фактор. Музикантът, който доскоро се кълнеше в любов и вярност на кандидатка за мис Плеймейт има нова тръпка, дочу HotArena.

Новото му завоевание е Дарина Йотова, на която е ментор в риалити формата. Последните месеци той афишираше близки отношения с танцьорката, но към днешна дата я е заменил с червенокосата звезда.

Говори се, че откакто са заедно музикантът тика новата си изгора навсякъде. И дори й е обещал победата във формата. Близки до Дарина дори издават, че той се познава с нея от доста по-рано — младата участничка е близка приятелка на певицата Гери — Никол и именно тя ги срещнала миналата година, пише „Телеграф“.

Двамата имали мимолетна заигравка, но нищо сериозно не се случило. Певецът обаче забелязал таланта й и я навил да се запише в Х Фактор.

В момента двамата не афишират отношенията си, главно поради факта, че са в конфликт на интереси с регламента на състезанието. Освен това Криско не искал да се набиват на очи.

Дарина обаче не крие, че е силно увлечена по него. „Той е много умен. На рапърите им се носи име на не особено интелигентни, но той самият умишлено поддържа този образ за заблуда. Често идва при нас, преди да излезем, казва ни по две думи и на сцената наистина даваме най-доброто от себе си.

А най-хубавото е, че е много искрен. Ако нещо не му харесва, идва и веднага ти го казва, без да го премълчава“, споделя Дарина пред „Блясък“.
Двойката не афишира отношенията си заради конфликт на интереси в предаването, но е факт, че Дарина е фаворитка на Криско. За късмет хубавицата се радва на симпатиите и на другите от журито, които са очаровани от таланта й като певица.

2 Коментара

nikola

преди 8 години

криско , криско , селски дриско.

Коментирай

Lora

преди 8 години

Ухуу хахахха :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.