Крисковица съсече Черната Златка: Коя беше ти неграмотна? Златна, червена, пембена?!

https://hotarena.net/laifstail/kriskovica-saseche-chernata-zlatka-koia-beshe-ti-negramotna-zlatna-chervena-pembena HotArena.net
Крисковица съсече Черната Златка: Коя беше ти неграмотна? Златна, червена, пембена?!
Плеймейтката Ася Капчикова обяви война на по-възрастната си колежка Златка Димитрова, видя HotArena.

Двете се хванаха за гушите, след като Ася коментира пластичния хирург д-р Енчев.

Нейните нападки срещу него са чиста проба реклама. Ако е искала да помогне на онкоболна, нямаше как да вдигне толкова шум и да набърква странични лица в уж благородна кауза. Дори и без силикон, мурафетът тук е много силиконов, написа Златка на страницата си във фейсбук.

Приятелката на Криско не издържа и отговори на Златка така: 

Първо се научете да пишете...после изразявайте мнение и възмущение. Извинявай, ти коя беше? Златна, червена, пембена?!“

Преди седмица Ася скочи на д-р Енчев заради силиконовови цици. Плеймейтката отказа да брои 2000 евро за импланти, а хирургът ще я съди за уронване на престиж. Повод за решението му е интервю, което плеймейтката даде за Би Ти Ви. От него стана ясно, че лекарят е отказал да плати 4000 лева за импланти, които музата на Криско искаше да дари на жена с мастектомия.

От еротичния конкурс миската си тръгна с ваучер за услугата в клиниката на Енчев на стойност 10 бона, но се оказва, че той обезпечава само интервенцията.

„Не е вярно, че съм обещал да извърша операцията. Не съм казвал такова нещо. Имплантите се заплащат отделно. Златките също са доплащали за имплантите си“,
заяви за Телеграф, д-р Енчев.

7 Коментара

1234

преди 7 години

Момиче,ти май много на сериозно се взе!Смъкни малко гарда и самочувствието,че и ти си никоя!С какво и кого изпълзя от дупката си,ай стига бе!И с какви очи скачаш по този начин на доктор Енчев,утвърдено име в естетичната хирургия,и наистина интелигентен човек.........Оф,оф.......... За Златка не коментирам,но не мисля ,че си нещо по различно......... Ако наистина искаш да помогнеш,намери начин и без много шум го направи,колкото и да ти струва!

Коментирай

Алисия

преди 7 години

Е как ще имаш ваучер за 10 000 лв. и ще иска да дариш благотворителност за 14 000лв? Малоумна! И това е ваучер на всичкото отгоре, той се ползва персонално, а не е чек, с който може да се ползва всеки. Тази луда ли е? Не знам кой, какво, що, ама и петгодишния ми син разбра, че Ася искала да направи благородно дело!!! Ако това е била целта, пиши я успешна!

Коментирай

S

преди 7 години

На мен пък тази Ася ми допада много.. Най-накрая една плеймейтка без силикон да спечели и при това да не иска да използва парите за силикон.. Еми това е повече от похвално! Ако такива момичете без силикон и с образование като Ася се толерират няма да излизат всеки ден статии за "Новата Николета" и малките котета наблъскани със силикон. Ася чи стана много симпатична след интервюто в Папараци като разказа как е била бедна и се е справяла сама и е живяла в общежитие.. Еми аз една от миските не видях да каже нещо такова. Нито пък видях една да говори толкова интелигентно.. Златка си е глупава и неграмотна,така че не ме учудва че защитава силикона и пластичния си хирург.

Коментирай

Дидка

преди 7 години

Тази Ася е много грозна.Дори и тоновете грим не могат да прикрият селските й черти.Никакъв сексапил или чар.И хайде моля ви не я превъзгласявайте толкова ,че е интелигентна ...просто си е едно обикновено простовато момиче и добре ,че покрай гаджето си стана известна.....Уж България се слави с красиви жени,а от година на година по -големи крокодили избират

Коментирай

1

преди 7 години

Според мене и двете са неграмотни. И да ги изпиташ по История и География нищо няма знаят. Само си правят П.Р за да са известни малко, че точно такива като ХотАрена ХотНюс и др. да ги пишат малко + жълтите вестници ;)

Коментирай

Bibi

преди 7 години

zashto da e grozna? Zashtoto ne vliza v "standartite" na bulgarite za izsecheni kato po kalup momicheta li? Mnogo si e hubava, niama losho v tova da ima momicheta s razlichna hubost

Коментирай

f

преди 7 години

Абе я стига бе! "Ако такива се толерирали".. Да се толерират за какво? Те какво правят, че да го толерираме толкова? Пак същото, което правят и силиконовите - развяват си голите цици насам-натам, гъзят се и се мачкат голи пред непознати. Сега трябва да я "толерираме" много и да сме много във възторг, само защото нямала силикон и защото не иска да си слага ли? Да, това е хубаво, но много жени в България нямат силикон и не искат и се чувства добре в кожата си и имат самочувствие, така че хайде да не се превъзнасяме толкова и да не припадаме от възторг, защото в крайна сметка и тя се вижда с какво се опитва да изпъкне и да пробие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.