Крисковица скочи на силикона на Джулиана Гани, обвини я, че няма мозък! (Всичко за скандала)

https://hotarena.net/laifstail/kriskovica-skochi-na-silikona-na-djuliana-gani-obvini-ia-che-niama-mozak HotArena.net
Крисковица скочи на силикона на Джулиана Гани, обвини я, че няма мозък! (Всичко за скандала)
Новината, че Джулиана Гани си дарява стария силикон вбеси колежката й Ася Капчикова, научи HotArena.

Бившата на Криско изрази възмущението си с гневен статус във Фейсбук, в който не спести обидни думи към поетесата. Поводът е, че носителката на най-много еротични титли у нас оповести, че подарява стария си силикон на абитуриентка. Джулиана замени старите си гърди с нови и днес вече е сред дамите с най-голям изкуствен бюст – близо 2000 кубика в двете гърди.

Според Ася това е груба грешка, с която се цели просто да се направи реклама на дарителя. Според Мис Плеймейт 2015 силикон втора употреба може да докара много неприятности и здравословни проблеми на една жена.

\"
Безмълвна съм!... Толкова евтина реклама няма. Питам се тези глави за какво са ви? Като не можете да ги използвате, защо се излагате?! Имате ли представа какво може да причините и как можете да навредите на здравето на тези жени, към които сте така пиарски \"благородни\" ! Не, нямате, защото не ви интересува - правите го просто, за да си покажете простотията и безграничните измерения на тъпотията, която направо извира от вас! Потресена съм-меко казано, чудя се изобщо как не ви е срам да се показвате и да изказвате мнения по разни въпроси!!! Мили \"известни\" и \"актуални\" дами, моля скрийте се и никога повече не се показвайте, поне докато не добиете капка разсъдък или гънка мозък!“, гласи гневното послание на Ася Капчикова.

13 Коментара

била е Крисковица хаха

преди 6 години

Криско е изтрил всички снимки от инстаграм с това фалшиво лъжливо джудже. Лапа патката на Дии и му сложи рога. Егати курвата

Коментирай

fe

преди 6 години

putchikova puk za mnogo umna li se ima, pulen smqh

Коментирай

хаха

преди 6 години

много неприятно девойче, криско се оттърва!

Коментирай

пфф

преди 6 години

Ася Капчикова да си вземе държавния устен изпит по философия, на който е скъсана (за справка проф. Хараламби Паницидис попитайте), и тогава да се появява по медиите и да тръби кои книги е прочела и че много обича да чете. С дипломна работа няма как да стане, няма успех. Да не говорим с какво е влязла в СУ - с матурата по философия, която е задължителна да завърши средно образование, на която е преписвала, и която избират тези, които са тъпи, като най-лесна матура (не говоря за тези, които наистина се интересуват от философия и това са искали да влезнат). "Енергия на квадрат февруари" 2016 г. е дала интервю, че я е прочела, а на 19.05.2017 г. в шоуто на Слави заявява, че това е последната книга, която е прочела. Т.е. една година и три месеца тая "миска", обичаща да чете книги, излиза, че не е чела друга книга. Да си оправи диалекта, правописа, да се дипломира като нормалните хора, та тогава да съди другите да се сдобият с гънка мозък, че май и тя има нужда от същото. Да каже кой й е помогнал да напише коментара, тя не може да го напише правилно. Анатема!

Коментирай

егати

преди 6 години

Джулиана Гани поне не се е*е по предаванията и за това да и се заплаща,за разлика от Ася, която в "Папараци" показаха как се е*е и за това е получила солидна сума пари,никакви скрупули нема тая парясница

Коментирай

В

преди 6 години

Много ме дразнят такива като вземат да пишат статусчета към "ДАМИ". Всички дами в момента ли даравят силикон? Като искаш да каже нещо конкретно на някого и държиш да го направиш публично, ок, ама обърни се по име, нкажи точно за какво става дума.. Не си говори общи приказки, уж се обръщаш към всички дами и после чакаш този, към когото си адресирал посланието, да се разпознае. Като ще казваш нещо и ще отваряш уста и си готов за медийна битка, бъди докрай директен, вместо да се изказваш с половинчати недомлъвки и да се отръпваш. Така хем, видиш ли, си насолил някого, ама хем не си влязъл в директна конфронтация с никого. Доста тъпо!

Коментирай

В

преди 6 години

Много си досадна вече все с този си коментар, където го дъвчеш под всяка статия. Добре, разбрахме вече, не е завършила това, което е започнала да учи. So what? На кого всъщност му пука? Явно само на теб и си мислиш, че за всички ни това е голямата новина на века. Много ми пука учила ли е, не е ли, завършила ли е, не е ли.. Хубаво, добре, ти си учила, повече си. Хайде, спокойно вече. Няма нужда да се хабиш все едно и също да пишеш под всяка статия за нея. Аз досега 2 съм отваряла да прочета (с тази вкл.) и все този коментар намирам отдолу. Явно навсякъде го слагаш и си доста обсебена от Ася и от образованието й.

Коментирай

ramazan

преди 6 години

колко е ебана и колко е долна тази столевка как се ебе за пари за кокаин и за бяло вино. като беше с Криско и мерцедес караше ама момчето разбра че курвата го използва и бързо и би шута в сърцевидния увиснал меркантилен задник. Девинска смрад ходи си на село да лапаш пишките на ортаците на баща ти пияниците от кръчмата на мегдана, да ти заливат пичето с ракия 100 градуса за дезинфекция и не се прави на сексапилна джудже несъразмерно нескопосано осрано, дето цялата ферма осра с миризливия си гъз прогнил.

Коментирай

антрополог

преди 6 години

Помашка жилка, сърбяща дупка и нула акъл.

Коментирай

да

преди 6 години

Много антипатично и пошло поведение има, лъха простотия и невежество от нея, нищо изненадващо, че не знаеше кой е покръстил българите

Коментирай

факт

преди 6 години

Всъщност тая е единствената плейиграчка, дето си позволява да се изтъква, а е кръгла нула в действителност, зироу. Много е нагла, нахакана, леко, посредствено поведение има. Гледах я при Гала как избута другите плеймейтки да влезне първа и да седне до Гала. Познавам помаци, които са читави хора. На тая майка й и брат й са доста чернички, нищо чудно да е мелез от помак и циганка. Та няма да ме учуди, ако не знае и коя година е създадена българската държава. Гнусна, нечистоплътна - и физически, и душевно, безполезна курва. Не знам как изкара толкова време с Криско. Просто той явно повече мисли с долната си глава, а тя е опитна в това отношение, бая курове е строшила.

Коментирай

Емо

преди 6 години

Значи на тва грозно джудже като му свалиш екстеншъните, изкуствените мигли и грозния силикон ще остане едно нищо, но пак по-добре от това чучело в което се е превърнала. Жал ми е за нея. Разбирам, че трудно се пробива, особено като си от провинцията и си неграмотна, но това нейното събужда жал. Много грозна мутра има, преди що годе прилично тяло, без да е нещо особено, но сега се е превърнала в пълен урод. И как си пъчи грозните силикони в Бедрум, голяма гадост.

Коментирай

ха

преди 6 години

на тази куха лейка само претенциите са й големи и празни като главата й

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.