Кристиян пребиван като малък (Озлобил се е заради гаврите с ориентацията му)

2116
24 Август 2015, 16:34


Един от най-скандалните участници в сегашния сезон на „Биг Брадър“– 21-годишният Кристиян Стойков, може и да не спира да бърбори, но всъщност крие доста неща за себе си, узна HotArena!

 

Злобният и деспотичен плевенчанин е бил жестоко малтретиран като малък, а детството му е било съпътствано от доста бой, шамари и психически тормоз, пише „Всеки ден“.

 

Още докато бил тийнейджър, Крис демонстрирал хомо ориентацията си и заради това често си отнасял як пердах, и то от семейството си. Родителите му, най-вече баща му го подпукал с плесниците още докато Крис бил на не повече от 10 години. Затова и до ден днешен Стойков не обичал да говори за майка си и баща си. Изградил си защитна реакция, която да му помогне да не допуска никого до себе си и да не се налага да разкрива срамни, поне според него, лични подробности.

 

За да не се занимават с него, родителите му го зарязвали при техни близки, които да го отглеждат на село, а той да им помага със селските задължения. Към ден днешен те се чуват от дъжд на вятър, а се виждат още по-рядко.

 

Стойков всъщност лъже доста не само за хората, с които е бил в едно легло, а и за себе си като цяло. Крис, който се е установил в наследената семейна къща в село Жернов, никога не е бил модел в Холандия. Стойков е бил там единствено и само като момче на повикване, мъжка проститутка, както установи вече разследване на „Всеки ден“.

 

Той е пребивавал в Ниската земя, за да спечели някой и друг лев, защото в момента, в който е завършил училище, е останал и без пет лева в джоба. Избягал е извън граница, в опит да забрави отвратителната си семейна среда.

 

Заради редицата му задължения в селската ферма той едва завършил образованието си. Още като тийнейджър обикалял интернет клубовете през нощта и се снимал полугол за разни сайтове за запознанства, където флиртувал с 40-годишни чичковци.

 

Често го налагаха с юмруци и ритници, а той не се съпротивляваше. Ако пък се оплачеше на някой учител, боят ставаше още по-жесток. Той редовно бягаше от училище, за да избегне тормоза, но тогава отнасяше пердах от роднините си, на които се обаждаха от училището“, разказва познат на Стойков.

 

По тялото му още личали следи от извършеното върху него насилие – белези от изгаряния с цигари и от удари с пръчка. Затова и Кристиян имал много комплекси за тялото си, трудно се показвал гол дори пред партньорите си и още по-трудно допускал до себе си хора. Притеснявал се да не бъде разкрита истината за тежкото му детство, от което той се срамувал. Не обичал да споделя и по-лични подробности за себе си. Според запознати той досега никога не е имал истинска връзка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени