Кристин Илиева започва да ходи! + Ето какъв разговор е провела с Дивна!

https://hotarena.net/pod-pricel/kristin-ilieva-zapochva-da-hodi-eto-kakav-razgovor-e-provela-s-divna HotArena.net
Кристин Илиева започва да ходи! + Ето какъв разговор е провела с Дивна!

Кристин Илиева даде поредното си интервю след катастрофата с Дивна на 12 март. Моделката изтъква, че инцидентът е станал при изпреварване. Тъй като в момента тече експертиза, момичето не може да опише пред медиите всичко в детайли, но когато приключи полицейската преценка на обстоятелствата, ще разкаже какво  точно се е случило, научи HotArena.

 

Кристин помни цялата катастрофа.

 

И макар че мина през какви ли не операции и лечения, тепърва й предстоят пластични операции, които трябва да покрият белезите по краката й. Това ще се случи благодарение на събраните средства. Кампанията се е развила доста добре, много хора са помогнали, благодарение на което Илиева ще продължи да се лекува без финансови притеснения. Предстоят й шест интервенции, споделя тя пред „Телеграф“.

 

Колкото до съмненията, че ще се наложи ампутация на крака й, Илиева разказа: „Още в Плевен по време на операцията излиза един лекар и казва на родителите ми, че трябва да подпишат документ за евентуална ампутация. Кракът ми е бил натрошен. Левият крак е здрав. Тези белези по него са, защото е свалена тъкан, за да се сложи на десния – там, където не е имало. Във ВМА бях приета с крак, който е покрит с месо, а в Истанбул с крак – от който се вижда костта“.

 

И добавя: „Искаха да ми режат крака, да. Правили са промивка на ранта много време и така са го спасили. Сложили са фиксатор, който е бил само за транспортирането. Транспортирането е било с много малък шанс за оцеляване за мен, докато пътувам от Плевен до София. Нямало е как в Плевен да се грижат за мен. Просто нямат нужната апаратура“.

 

Кристин едва сега започва да ходи. Сутрин и вечер й правят вливки венозно с антбиотици и й сменят превръзки. Красавицата е била отслабнала доста, но понеже има нужда от повече енергия, си е върнала килограмите. Хапва повече отпреди, предимно месо. Преди е била веган.

 

Криси ходи и на психолог, тъй като след инцидента са й се появили много тежки паник атаки. Първата е била от автоматични врати. „Започвам да плача ида не мога да си поема въздух и започвам да дишам учестено. Пулсът ми се качва. Но точно с един сеанс с психолога той каза, че тези паник атаки се преодоляват. Един сеанс ми помогна да разбера защо се чувствам така. Било е заради вратата, която ме е смачкала при катастрофата. Отварям очи тогава, не съм си на моето място, а избутана между двете предни седалки. Но вече минавам през врати и не ме е страх. Пия хомеопатични хапчета, които ме успокояват. Но дори и тях вече вземам само като се сетя“.

 

Не я е страх от автомобили. Дори се закани, че като се оправи, ще вземе книжка, но ще бъде много внимателен шофьор.

 

Колкото до отношенията й с Дивна, Кристин отсича: „Нещата няма начин да не се променят и за двете ни, когато се случи нещо такова. Няма значение на каква възраст си и колко си зрял. Поддържаме някаква връзка. По-скоро нейните родители поддържат връзка с моите родители. Причината е, че имаше моменти, в които не можех да имам връзка с нея. Аз не я съдя, аз съм й простила и съм й го казала. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща – за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки… Но просто нещата се променят след такъв инцидент. Тя беше от близките ми приятелки“.

 

Илиева си има гадже, но не желае да навлиза в темата. Мечтае някой ден да има собствена марка за дрехи. Иска да учи мода.

5 Коментара

Denn

преди 5 години

Моите уважения пожелавам и искрено оздравяване, но отношението й към екипа, който я е лекувал в Бг е отвратително и неблагодарно

Коментирай

Инфантил

преди 5 години

Какви тийнейджърски неща са си говорили? Те на по 21 години като тийн ли се схващат още??? Горките инфантилни създания. А уж били много развити днешните поколения...дрън-дрън...баба й на 21 за семейство е била отговорна, а тази се изживява като детенце в пубертета!

Коментирай

оф

преди 5 години

само че баба и е била на 21 преди 60 години, за 60 години много неща се променят

Коментирай

Оф-оффф

преди 5 години

Нищо не се променя. И сега създават рано деца и на нейните години вече гледат дори по две, но в случая тук не виждам защо се изживява като пубертет пълнолетна жена на 21?!

Коментирай

...

преди 5 години

Няма такова нещо като "детенце в пубертет". Детенце си преди пубертета, после си тийн.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.