Критическата затресе Глория, певицата се превърна в кълбо от нерви

2172
21 Април 2016, 17:00


Глория преждевременно е навлязла в критическата възраст. Певицата напоследък била станала необичайно раздразнителна, избухвала в нерви с повод и без повод и се оплаквала от нередовен цикъл, научи HotArena.

Лекарите най-деликатно се опитали да я информират, че това са първите симптоми на една по-специална възраст. Русенката била в потрес, когато чула тежката диагноза, която й поставили. Резервът й от яйцеклетки се бил изчерпал, което означава, че вече е в климактериум.

Тя е само на 42 години – възраст, в която много жени тепърва забременяват. Отделно от това – все още се изживява, а и минава за голяма красавица. Специалистите обаче й обяснили, че това няма нищо общо и че критическата възраст при всяка дама настъпва по различно време. Говори се, че напоследък Глория била станала ужасно нервна. Когато например оставяла колата си на автомивка, отказвала да слиза от нея и не давала на момчетата повече от 5 минути, за да работят. След това настъпвала газта и си тръгвала, независимо дали са готови, или не. Просто нервите я тресели и нямала търпение да ги изчака да приключат.

Отделно от това се оплаквала от горещи вълни, които я обливали неочаквано. В такива моменти й ставало лошо, започвала да се задъхва и й идело да се хвърли през прозореца от нерви. Когато си е вкъщи пък, направо се събличала, защото не можела да търпи нищо върху себе си. Развила била непоносимост към рибата, която преди време й била любима храна. Понякога дори повръщала, все едно е бременна.

Дъщеря й Симона едва издържала на тези състояния на майка си. Въпреки това обаче се опитвала да проявява разбиране. Съветвала я да започне лечение с хормонални хапчета и хранителни добавки. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
георги симеонов
преди 2 години
0
великолепната глория има нужда от мъжа който я обича истинска и го. е доказвал много пъти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени