Критици изригнаха: Радина е пълен провал в театъра

2371
21 Март 2013, 15:30


Остри критики понесе актрисата Радина Кърджилова за ролята си на Жулиета в постановката „Ромео и Жулиета“. Звездата от театър Българска армия и колегата й Явор Бахаров буквално приспаха публиката с изпълнението си, научи HotArena.net.

повечето зрители се още изнесоха през антракта. Един от тях беше журналистът Иван Гарелов, който едва дочака паузата, разочарован от видяното.


Изпълнението на двамата млади актьори бе толкова слабо, че когато по време на второто действие Жулиета изпи билето на отец Лоренцо и заспа, много хора в залата избухнаха в смях. Още по-смешна беше смъртта на Ромео.

Краят на представлението се оказа по-чакан дори от премиерата на постановката. А зрителите бяха повече от щастливи, за напуснат театъра.

Самата Радина доста тежко прие критиките по свой адрес, тъй като дори не искаше да излезе на сцената. Колегата й Тони Минасян, който влезе в залата някъде към края на представлението, се провикна от задните редове: „Браво, Раде!”, видимо развеселен.


Актрисата бе видимо изнервена и напрегната, но Бахаров в ролята на Ромео бе още по-разочароващ. С един и същи тон се обясни в любов на Жулиета, уби Тибалт и оплака заспалата си любима, която мислеше за мъртва.

А всеки път, когато заговореше, някой в публиката се унасяше в дрямка.

Бахаров обаче изглеждаше доста щастлив, когато всичко свърши. И дори се опита да прегърне да Радина след края на спектакъла.


Критиците с тъга отбелязват, че двамата актьори са били истинско разочарование на сцената. „Жалко за блестящите изпълнения на Илия Добрев, Нети, Георги Къркеланов и дъщерята на Тодор Колев – Албена, която бе блестяща като дойката на Жулиета. Техният труд потъна в мъките на прехвалените звезди Кърджилова и Бахаров”, коментират те.


Що се отнася до половинките на Явор и Радина, нито Донков, нито Александра Тюркмен се появиха в залата, за първото представление на спектакъла пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 5 години
0
Бях 1 от напусналите още в антракта. Наистина жалка история бяха и двамата. Радино не става само с кока мойто момиче ! Иска се и талант. Илия Добрев, Нети, Георги Къркеланов и Албена бяха блестящи но уви нямаше как да изнесът представлението на техен гръб.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени