Крум дължи 130 бона! (Запорираха сметките на певеца и описаха имуществото му)

2571
17 Май 2015, 13:00


Крум фалира! При това без да има каквато и да било вина, разкри самият той пред „Уикенд”, разбра HotArena!

 

Певецът се оказал жертва на нагла финансова афера, в която са замесени родният му дядо по майчина линия и зам.-декан на факултет в Минно-геоложкия университет. Последните двама изтеглили 100 бона кредит на името на изпълнителя с фалшиви документи.

 

„Парите не са върнати и сега се дължат 130 хиляди лева с лихвите. От фирма „Пайнер” ми звъннаха да ми кажат, че сметките ми са запорирани и съм осъден. Не съм получавал през годините никакво предупреждение, дойде ми като гръм от ясно небе”, ожали се Крум пред „Уикенд”. И допълни, че цялото му имущество е описано от съдия изпълнител и обявено за публична продан.

 

Предисторията е следната: През 2010 г. възрастният родственик на певеца взима три заема от частно физическо лице. Посредник по кредитите е Валери Златанов – зам.декан в МГУ, доцент в катедра „Сондиране, добив и транспорт на нефт и газ”. Общо борчът възлиза на 100 бона.

 

„За услугата ученият, който до колкото знам е и кандидат за ректор, прибира 30% комисионна – 30 хиляди лева. Явно при него това е практика”, отбелязва Крум. И признава, че и преди години дядо му пак е теглил заем за стартиране на свой бизнес. Тогава внукът станал гарант, Валери Златанов отново бил в ролята на посредник и комисионер, но проблеми нямало, защото парите били издължени.

 

„Сега е различно – не съм си слагал подписа, дядо ми го фалшифицирал, колкото и странно да звучи. Увъртал е, че ще отида аз при нотариуса, а в последния момент момент е казал, че съм на участие и не мога да присъствам. Тогава с Валери Златанов решили да действат по втория начин. Дядо ме разписал на трите договора в присъствието на зам.-декана и представили документите.

 

Златанов е постъпил много хитро, като не ме е подписал той”, обяснява участникът в миналогодишния „Сървайвър”.

 

Заборчлелият му родственик е пенсионер и е на около 80 години. На него няма какво да му вземат, затова за заетите пари търсят отговорност от Крум.

 

„Дядо ми призна всичко, когато отидох при него веднага след като разбрах от „Пайнер”, че съм осъден. Той дори ми показа оригиналните документи и видях разликата в моя подпис. Веднага отидох в полицията и разказах цялата история. Дядо пък направи самопризнание. Извършена бе експертиза на подписа ми върху трите документа и излезе, че е фалшифициран. Валери Златанов също е извикан и е дал показания.

 

Той твърди, че не е знаел, че има фалшификация. А е присъствал, когото това е станало, дядо е свидетел”, ядосва се певецът. И допълва, че вече е ангажирал адвокати, които да го оневинят, да спасят имуществото му и да вдигнат запора върху доходите му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени