Крум съди дядо си, прецакал го със 130 бона! (Всички за семейната драма)

1956
01 Май 2016, 14:00


Тежка семейна драма крие 29-годишния певец Крум Сираков, узна HotArena.

През 2010 г. дядо му Крум Христов, който го е отгледал, фалшифицирал неговия подпис под документ за кредит за 100 000 лв. Сега певецът от няма накъде плаща дълга, въпреки че твърди, че е измамен от възрастния мъж.
 
За да може да внася всеки месец вноските по кредита, Крум преживявал със заеми от приятели и се чудел как да поеме повече участия на месец, за да успява да свързва двата края. Тъй като дядо му бил на 80 г.и нямало какво да му запорират, кредиторите налазили неговия внук Крум, който станал гарант за 100 000 лв., без да има хал-хабер за това.

„Ако не бяха баба ми и дядо ми, на когото съм кръстен, нямаше да се изуча”, признава певецът, но е категоричен, че единственият начин да излезе от забатачената история е да осъди собствения си дядо.

Крум разбрал, че е станал жертва на измама четири години по-късно. Тогава сметките му били запорирани, а името му - вписано в черния списък на ЦКР. Към днешна дата той дължи над 135 000 лв. общо с лихвите, а дългът му продължава да расте.

Дядото е получил сумата от лихвар-посред, които искал само 30 бона за себе си, а Крум бил гарант без да знае.
Освен подписа на внука си, дядото е фалшифицирал и подписа на жена си. Бесен от постъпката на дядо си, Крум му заявил, че не иска да го вижда и чува повече
 
„Поиска ми прошка. Каза, че не може да изживее без мен последните си години. Съжалявал, знаел какво ми е причинил. Някак си това смирение, което видях, ме накара да му простя. Нямам друг вариант, освен да го осъдя. Принуден съм”, категоричен е изпълнителят. 

Дядото на Крум признава, че е измамил любимия си внук. Покайва се, че е направил грешка, но няма как да върне времето назад. „Знам, че мога да бъда осъден за фалшифициране на документи, но си мислех, че ще успея да върна парите и този случай ще се ликвидира”., признава той.

Оказва се, че огромния борч, който дядото на Крум му лепва, съвсем не е първата му житейска драма. През 2000 г. когато певецът е едва 13-годишен, родителите му се развеждат след бурен брак, пълен със скандали и побоища. Майка му Боряна била убедена, че черна магия е причина за разпадането на семейството им и платила купища пари на врачка, за да развали проклятието. 

Мургавата измамница прибрала парите, а фамилията така и не се събрала отново. Месеци по-късно майката на Крум се поболяла от стреса от рак на гърдата. Вместо да се оперира, както настоявал синът й, тя отново се доверила на самозвани лечители и ясновидци, които единствено влошили състоянието й. Именно в този тежък момент от живота си певецът се пристрастява към алкохола и наркотиците, пише "Уикенд". 

„Исках да избягам от ужаса, в който живеех. Вкъщи майка ми постоянно викаше и ме молеше да я хвърля от балкона. Не можех да слушам страданията й, грях ми е на душата, но вечер бягах от вкъщи и ходех да се дрогирам с приятели, за да намеря по-добър свят”, откровено признава Крум. Майка му издъхва докато й пее една от своите песни. Заради тежките спомени, до ден днешен той не влизал в стаята, в която е починала.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nodin
преди 2 години
0
That's a smart way of thkniing about it.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени