Крум Савов ЕКСКЛУЗИВНО пред HotArena: Да, имаме проблем с Мая! (Вижте какъв + още уникални признания)

14546
18 Ноември 2013, 19:00


„Да, имаме проблем с Мая. И от доста време не можем да го решим“, призна единствено пред HotArena.net журналистът Крум Савов.

 

Репортер на Горещата арена се свърза с тв водещия веднага след като в медиите гръмна новината за разрива в отношенията със съпругата му Мая.

 

На въпроса вярно ли е, че двамата имат сериозни проблеми, той отговори утвърдително, но и с голяма доза насмешка.

 

„Наистина имаме проблем и той е къде да отидем за годишнината от сватбата ни. Правим 10 години юбилей и не можем да решим на круиз с кораб ли да го отпразнуваме, до Дубай ли да отидем…“, разкри Крум Савов.

 

По повод публикацията във „Всеки ден“, че с Мая Савова изпитват кризата на 7-ата година, журналистът заяви: „Нека първо си проверяват по-добре информацията. С Мая сме заедно от 10 годни, не от 7. Така че няма как да караме кризата на 7-ата година“.

 

Той опроверга и слуховете, че през септември за една седмица са си дали почивка и са били разделени. „Никакви поводи не сме имали с Мая да се разделим дори за 1 час, камо ли за една седмица. Навсякъде пътуваме заедно“, успокои Крум Савов.

 

Журналистът категорично отрече и третото твърдение в медиите – че заради проблемите им Мая тръгнала по врачки. Тв водещата най-малко би се занимавала с гадателки и баячки.

 

На въпроса не се ли притеснява все пак от „прокълнатия стол“ на Съпругите, той призна, че са го обсъждали с Мая доста пъти. „Факт е, че столът разведе Даниела Янков и Андрей, после - Иван и Вихра, и накрая - Жени и Тачо. Но има една малка подробност – всички те са били на другия стол, вътрешния. Мая не стои там, така че столът й е имунизиран“, шеговито обясни Савов.

 

„С Мая сме много щастливи и нямаме никакви проблеми, имаме стабилна и здрава връзка. Пожелавам такъв брак на всички“, заключи журналистът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
маркони
преди 4 години
-3
отвратителни гнусари и той и тя! бляхх
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сълзица
преди 4 години
-7
Много са ми симпатични като двойка и родители на близнаци. Радвам се за този отговор на журналисти и дано винаги да са щастливи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени