Крум Савов напуска Фермата, журналистът отива на дуел? (Изненадващи подробности)

3980
23 Септември 2016, 10:47


Първия ВИП участник, който може да напусне Фермата е Крум Савов. Той бе избран за втори дуелист в първата битка между известен и неизвестен участник във формата.

Тази неделя Крум Савов ще се бори да остане в предаването, като ще трябва да преодолее няколко тежки физически изпитания и да победи 20 години по-младия си съперник – Ники. Юпито във Фермата, както го наричат участниците е бохем и не си дава много зор във фермерския живот. Ники обаче е значително по-млад и енергичен от Крум. Спортния журналист е в много добро физическа форма, но психически не е стабилен. Крум страда за децата си, с които не се разделял никога досега.

“На арената аз мога да бъда само лъв”, закани се Крум.

Спортния журналист обеща да се бие и заради децата си. “Тази Ферма ми показа къде е силата ми. Това са моето семейство и деца.”

Ники пък е нахъсан да победи Крум и да покаже, че е по-силен от него. “Идеята ми за влизане във Фермата се зароди на една маса. Когато разбрах, че ще вляза, пак на една маса се роди идеята да предизвикам Крум на дуел. Това че съм бохем, не значи, че не мога да бъда борец”, закани се Ники.

Дуелистите Ники и Крум напуснаха Фермата и следващите дни ще се подготвят за дуела, живеейки изолирано в къщичките на дуелистите.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
супер
Преди 1 година
0
екшън да има! супер са дуелите, по-малко коментари, повече битки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
Преди 1 година
-5
КАКЪВ ОСТЪРГАН ДЯДО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени