Крум Савов: Няма да пребивам Иван и Андрей, засега

4289
21 Януари 2012, 19:35


 

Спортният журналист Крум Савов искрено се изсмя на слуха, че щял да пребива Иван и Андрей. Той уточни пред HotArena.net, че все пак може някой ден да го направи, но само на футбол.

 

 

„Двамата са много слаби на терена и ми е жал да играя срещу тях. Но някой път, ако имат желание, ще поритаме. Макар че ще е скучно, защото бързо ще ги бия”, уточни Савов.

 

 

Той категорично отрече слуховете, че е сърдит на Опосумите, че щели да махат жена му Мая от Станция Нова. „С Иван и Андрей сме близки приятели. Благодарен съм им, че взеха Мая на работа при тях, но това са професионални отношения. Ако са доволни от нея ще я държат, ако не - ще я махнат. Мая оставя при тях, това говори, че справя добре в ролята на водещ”, уточни Крум Савов пред HotArena.net.

 

 

Припомняме, че според в. „ШОК” журналистът Крум Савов сериозно се е заканил да бие Иван и Андрей. Коментаторът, който е известен с това, че понякога изобщо не се допитва до главата си и действа първосигнално, бил бесен, че в края на краищата жена му Мая ще пострада заради междуособените битки на двамата бивши – Иван и Вихра.

 

 

В яда си телевизионерът ги редял следните: „Семейните им войни не ме интересуват. Да се избият у тях, ако щат! Но да не правят глупости и да не страдат невинни хора. Така са ми черни Иван и Андрей, че ако ги видя, ще ги смажа.”

 

 

„Не се знае дали Крум ще изпълни заплахата, още повече че не е сигурно и телевизионното бъдеще на жена му в Нова тв. Но ако Мая бъде изгонена, почти сигурно е, че Опосумите ще го отнесат”, допълват от kliuki.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени