Крум Савов се закани: Внимавайте какво говорите за мен във Фермата, ще ви съдя всичките! (Какво още сподели за участието си в риалитито?)

2124
31 Август 2016, 13:35


Крум Савов дава заявка да бъде най-конфликтният участник във "Фермата", научи HotArena.


Още преди старта на фермерското риалити, Крум Савов се закани на своите бъдещи конкуренти. "Ще бъда безкомпромисен към авторите на лъжи и неистини по мой адрес, докато съм в предаването“, категоричен е той. За да не бъде празнословен добавя, че вече е наел адвокат, който внимателно да следи какво се пише и говори по негов адрес и е готов да заведе дело срещу всеки клеветник.


Спортният журналист споделя, че няма да има проблеми с общуването с който и да било от останалите играчи, дори с Ася Капчикова, която му е доста далечна като характер. Притеснява се обаче другите да нямат проблем да комуникират с него, защото той е свикнал на един тип общуване и трудно ще наруши нормите си.


„Аз съм наясно, че предизвиквам крайни емоции и двуполюсни реакции“, откровеничи спортният журналист. Много го харесват, защото е искрен, но е свикнал и мнозина да го недолюбват. От разстоянието на времето си прави извода, че е натрупал повече негативи от работата си, отколкото позитиви. „Не смятам, че имам чак толкова много фенове, които да призовавам да ме гледат“, не крие Савов. Смята обаче, че тези, които не го мразят, ще го видят в нова светлина.


Крум Савов споделя, че не за първи път получава покана за участие в риалити формат, но за да отговори положително на тази за „Фермата“ ключово значение е изиграло дългогодишното му приятелство с Иван и Андрей. Освен това е отказвал на предишните, защото в основата на замисъла им е било да търсят и да създава сензации, а фермерското риалити е с далеч по-дълбок смисъл.

Спортният журналист е убеден, че прекрачвайки прага на двор, ще се върне назад в детството си, от което таи само добри спомени и би се радвал да го изживее отново. „Нищо, свързано със земята, не ми е чуждо“, категоричен е Савов. Прекарвал е летата си на село, ходих е на бригади в ученическите си години, а след това в казармата.

Крум не крие, че не е бил от най-редовните зрители на първия сезон на „Фермата“, защото има изграден рефлекс щом чуе за риалити, веднага да сменя канала. Вниманието му е било привлечено по чисто професионален път – от участието на баскетболиста Симо.

Дългогодишният телевизионен водещ споделя, че вече няма желание да води свое предаване, защото нито спортът, нито медиите у нас са както трябва. След участието си във „Фермата“ смята да приведе в действие своя идея за благотворителна кауза, в която ще участват редица родни спортисти, но засега не иска да споделя повече подробности, а с участието си в предаването ще може да я популяризира.

Предложението си да участва във фермерското риалити получава още докато работи в БТВ, затова не могат да го обвиняват, че се е съгласил от безизходица. Смята, че любопитството е надделяло, за да даде съгласието си, а и е преценил, че сега може да си позволи подобно предизвикателство.

Крум Савов е искрен, че не е искал разрешение от семейството си, за да влезе във „Фермата“.  Най-много го притеснява изолацията, защото никога не е бил далеч от семейството си за повече от ден-два. Успокоява се, че поне те ще го виждат на малкия екран. Държи да подчертае обаче, че не го прави за пари и не бива да го обвиняват, без да знаят истината.

Той разкрива, че хонорарите, които циркулират в медийното пространство са доста завишени в сравнение с истинските. За него се споменаваше сумата от 70 хиляди лева, но Савов не разкрива дали е такава, а я нарича „справедлива“. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени