Кръшкачът Величко от „Етажна собственост” се върна при жена си

2376
05 Юли 2013, 12:30


 Явор Гигов се върна при жена си. Величко от „Етажна собственост” е отново със семейството си заради щастието на двете си деца, разбра HotArena.net.


Явор и жена му Таня бяха пред развод, след като папараци изловиха актьора в интимни срещи с Мариела Стоева. Оказа се, че в живота Явор съвсем не е скромен и послушен съпруг като домоуправителя от сериала.


След като видяла снимките, удостоверяващи интимните срещи на мъжа й с любовницата, благоверната на актьора изпаднала в шок и го изгонила.


По време на раздялата им Явор Гигов признал, че съжалява ужасно за краткия флирт извън семейното ложе. И ако може да се върне назад, никога няма да направи втори път подобна грешка.


Той не спрял да се обяснява в любов на жена си и впрегнал всичките им приятели да го защитават пред нея, което очевидно е дало резултат.


Но дори и след като се събра с жена си на Гигов никак не му е лесно. Актьорът като живее под един покрив с цялата рода на жена си.


По тази причина на актьора му се налага да внимава при всяка своя стъпка. И малкото кривване от правия път отново ще се наложи да скита по приятели, пише „Всеки ден”
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени