Ку Ку Бенд и колегията в протест срещу Трифонов! (Искат му още пари)

1585
19 Април 2014, 12:32


Слави Трифонов не е увеличавал заплатите на колегите си от близо 10 години. Този период се увижда на екипа му, тъй като за тях няма делник и празник и винаги са му под ръка, научи HotArena.net.

 

Поданиците на Дългия предприемат разговор с него на длъж и на шир след великденските празници.

 

„Не може да сме му винаги под ръка, за нас няма делници, няма уикенди. Вярно е, че да работиш с него е висока топка, но всички имаме нужда от почивка. За разлика от него и семейства имаме, а не сме получавали увеличение на заплатата от десет години“, споделят гневно хора от екипа.

 

Единственото, което ги спира да напуснат колективно е фактът, че няма да могат да си намерят веднага работа в тази криза, пише в. „България Днес“.

 

Слави обаче бил наясно за недоволството на своите. За да не дава премии им разрешил да си помагат странично, както сметнат за добре.

 

Позволява им да се явяват на всякакъв вид участия, дори и в чужбина, но условието било да е информиран предварително и да получава проценти от хонорарите.

 

Гъмзата записа куп дуети с чалгаджийки, отделно канят Куку Бенд по сватби и тържества, дори и актьорите също заработват на частно.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
SLANIIIIIIIIIIIIIIIIIII GOVNO AKOVAAAAAAAAAAAAAAAA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени