Кубрат и Андреа: Ако любовта е истинска, трае вечно!

https://hotarena.net/laifstail/kubrat-i-andrea-ako-liubovta-e-istinska-trae-vechno HotArena.net
Кубрат и Андреа: Ако любовта е истинска, трае вечно!
Любовта между Кубрат Пулев и Андреа продължава вече 9 години, а закачките, диалогът и енергията, които горят между тях, е силна, сякаш са се влюбили вчера, видя HotArena.

Кубрат споделя, че запознанството им е било много интересно. Той я харесал от пръв поглед, но казва, че нейното държание издавало същото.

Двамата са убедени, че любовта трае вечно, ако е истинска. Андреа казва, че най-важното правило да запазиш любимия човек е да го приемеш такъв, какъвто е, без да искаш да го променяш.

„Много важно е да гледате в една посока и да се развивате заедно, не само кариерно, но и като личности.“

„И
да го обичаш истински, допълва Кубрат, който определя Андреа като по-романтичната в тяхната връзка. Той споделя, че е правил много компромиси не само в личния си живот, но и в бокса.

Певицата казва, че кариерата й не е пречила на тяхната връзка. „Когато двама души се допълват и имат сходен по заетост живот се разбират много добре.“

Колкото и странно да звучи, но и един от най-силните и смели мъже на планетата споделя, че има страхове.

„Всеки нормален човек би трябвало да има страхове. Те са изключително важни за баланса ни, за да можем да живеем нормално и да се развиваме, но все пак тези страхове все пак трябва да бъдат в някакви граници, които всеки човек сам определя. При повечето хора страхът е просто импулс или вродено чувство, над което те дори не се замислят. Да можеш да контролираш страховете си е въпрос на интелект и донякъде на ген. Мога да допълня, че за мен и прекалената смелост също би могла да навреди“, казва Пулев.

Двамата влюбени споделят, че са имали много щастливи моменти заедно, но и като всяка нормална двойка понякога спорят за маловажни неща, а в случаите когато са скарани на Андреа и минава по-бързо, защото певицата сама споделя, че често мени настроенията си.

Кубрат е откровен, че е ревнив и не го крие, а при Андреа нещата не опират толкова до ревност, а кое е редно и кое не, но и тя казва, че няма как човек да не ревнува ако обича.

Най-приятната изненада, която Пулев е правил за любимата си е била по време на почивка в Дубай.

„Случи се на рождения ми ден. На самия ден той беше организирал прекрасна изненада още от самата стая. Беше поръчал да я украсят с цветя и свещи и не само. Целият рожден ден беше организиран от него, бе избрал сам дори самата торта“, хвали го Андреа, пред сп. \"Hello\".

Любовта на Кубрат е жива, защото Андреа винаги е била искрена и откровена в отношенията си към него, а за нея той е пример, който много пъти е помагал в различни ситуации. Двамата обичат да пътуват заедно, да разглеждат музеи, исторически забележителности. Споделят, че темата за брак и дете им е близка и това време наближава.

8 Коментара

Hahahaaaaah

преди 7 години

Хахахааааааа, тези двамата и диалог и музеи, Хахахааааааа. Много смешен виц ☺

Коментирай

преди 7 години

Снимката кърти. Ефекта е като че до Кубрат е лепната картинка на жена. Поне еднакво да бяха обработени двамата. Чак па толкоз да не се харесваш, Тодорка вече е жалка.

Коментирай

456

преди 7 години

Теодора май има някакъв комплекс за лицето си щом нон стоп се издялква така с фотошоп.Скоро я гледах на една снимка с балоните и Кубрат,където май нямаше обработка-добре си изглеждаше,не е нужно да се прави на анимационен герой.

Коментирай

f

преди 7 години

Теодора наистина прилича на анимационен герой от толкова фотошоп. Никой в живота не изглежда така. То пък може ли до такава степен да се олива.. Наистина явно я тресат зверски комплекси, щом не смее да се покаже само по интервенции и мигли-импланти, но трябва винаги и такъв изобилен грим, че и такова заглаждане после с фотошопа.. То нейното е отвъд оливането вече. И двегодишно дете няма как да повярва, че някой може да изглежда действително така. Имат еднаква форма на устата с Кубрат. И не знам защо изпитват такава нужда да заблуждават и лъжат някого - никоя любов на 9 години не е такава, каквато е била в началото. Ние, останалите, сякаш нямаме връзки и не знаем. Все се мъчат всички да градят някакъв измислен, съвършен, стъклен свят за пред хората. Толкова са смешни. 10 години годеж.... Щом досега не са се оженили и не са станали семейство, никога няма да станат. Убедена съм.

Коментирай

Beba

преди 7 години

Ne budi tolkova ubedena, spored men. Dali 6te ima brak i dete mejdu tqh, vremeto 6te pokaje. Koq si ti, 4e 6te kazva6, koe 6te stane i koe ne? Ti si edin 4ovek kato vsi4ki i horata ne znaqt kakvo gi 4aka v bude6te. Moje6 li da mi kaje6 kakvo 6te stane sled 5 minuti? Sme6ni bili i dvamata, koe im e sme6noto? Tova 4e izpolzva mnogo foto6hop Andrea si e neyna rabota. Horata q vijdat i na jivo i znaqt kak izglejda. Molq te ne zarazqvay nikoy s negativizma si

Коментирай

'ЕИ'ФВО

преди 7 години

ахахахаххаах ебаси смешната снимка. Тази до кога ще излага момчето така?

Коментирай

f

преди 7 години

Смешни са ми всички хора, които непрекъснато живеят, за да демонстрират някакъв съвършен живот и все се напъват да се покажат колко щастливо живеят, колко съвършено изглеждат (криейки се и лъжейки света зад безумно многото грим, маски и фотошоп) колко са обичани, колко във всичко им върви и да градят стъклен свят, за да дистанцират себе си от останалите в качеството и статута си на "звезди". Вече чак любовта им трябва да повярваме, че е някаква извънземна, неподвластна на природни, физични и т.н. закони.. Добре, заедно сте... След толкова години и това е достатъчно и това казва нещо, не е нужно чак да се напъваш да го изкарваш, че всичко било като в първия ден, защото няма как да е. Но самият факт, че някой толкова се напъва да представя някаква изопачена представа за реалността на околните, определено казва нещо. И как така коя съм аз, за да имам мнение? Трябва да съм някоя специална, за да имам право на такова ли? Не знаех.

Коментирай

Beba

преди 7 години

Vseki e svoboden da kaje tova, koeto iska. Vuprost "Koq si ti, 4e 6te kazva6 kakvo 6te stane i kakvo ne" e suvsem za drugo. 4ovek 6te si pomisli , 4e vijda6 v bude6teto. Ta 4ak i ubedena. Suglasna sum, 4e ne vsi4ko vuv vruzkata im e kato v purviq den. No si spomnqt za nego i vsi4ko ostanalo sled tova. Spomenite sa jivi, izjivqno e tova. Dali 6te sa zaedno za napred i kakvo 6te stane ne e li boja rabota?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.