Куче и бездарни лекари погубиха бащата на Човека глас

https://hotarena.net/skandali/kuche-i-bezdarni-lekari-pogubiha-bashtata-na-choveka-glas HotArena.net
Куче и бездарни лекари погубиха бащата на Човека глас
Бащата на Красимир Аврамов почина на 21 март в реанимацията на ИСУЛ в състояние на будна кома, узна HotArena.

Бащата на певеца разхождал кучето си, когато животното забелязало друго псе и го залаяло. Толкова силно дръпнало повода си, че тежестта му предизвикала камшичен удар в гръбначния стълб на Иван Аврамов. Той се повалил на земята напълно неподвижен. От Сливен е докаран в луксозна клиника в София, но след операция положението му се влошило.

Въпреки това бил изписан и се върнал в Сливен. Там лекарите правят всичко по силите си, но не могат да се справят с проблемите, категоричен е Аврамов.

Певецът отново го води в София, но още по пътя човекът изпада в 15-минутна клинична смърт, а когато Краси вижда баща си в ИСУЛ изпада в шок от вида му, той е в будна кома. Новината за смъртта на баща му съкрушила Човека глас, който се надявал, че нещата ще се оправят, пише „Шоу“.

3 Коментара

нека

преди 8 години

като се нарича сам "човека глас" и лъже че бил холивудска звезда с милионите му концерти - така му се пада на педала

Коментирай

do ''neka''

преди 8 години

Tova niama nishto obshto s neshtastnia sluchai! Ne se radvaite na chuzdoto neshtastie, che moze i vas da spoleti-nikoi ne e zastrahovan!

Коментирай

Касандра

преди 8 години

Искаш ли да ти кажа на теб какво ти се пада?! - Понеже съм малко ясновидка. Само гледай какво ще ти се случи в седмицата преди 26 април. Няма да имаш глас, защото....в един от тези дни НЕЩО ще ти се случи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.