Кучкова без грим срещу хейтърите! (вижте с какво може да се похвали Ели)

https://hotarena.net/laifstail/kuchkova-bez-grim-sreshtu-heitarite HotArena.net
Кучкова без грим срещу хейтърите! (вижте с какво може да се похвали Ели)

Ако си мислите, че Мис Плеймейт обича да се снима най-вече гола – грешите! Еротичните фотоси са просто работа, а тези без грим - тайната страст на Ели. Поредният такъв краси от няколко дни профила ѝ във Фейсбук, видя HotArena.



Ели позира във фитнес залата в спортно облекло, подчертаващо перфектната ѝ фигура, с наметната на врата хавлия и в напълно естествен вид. Кучкова е със задължителната си усмивка, която озарява лицето ѝ по-добре от всеки фон дьо тен.



Това не е първата снимка, с която плеймейтката увековечава посещенията си в залата. Отзивите на феновете явно я подтикват все по-често да се престрашава да показва \"натурална\". \"Ти си богиня\", пише фен под последното селфи в огледалото на фитнеса.



Кучкова е вложила много средства във външния си вид и не пропуска момент да се изфука с крайния резултат. Миловидната и същевременно доста палава блондинка често слага в малкия си джоб редица известни красавици.



Колко от тях могат да се похвалят, че изглеждат така добре, колкото Кучкова, без да са претърпели дългото гримиране, което ги прави неузнаваеми? Ели явно осъзнава този свой плюс и гледа винаги да е не само с едни гърди, но и с едно селфи напред.



Положителните коментари под натуралните снимки валят един след друг, а феновете на красавицата толкова им се радват, че дори правят колажи с тях.



Явно Ели Кучкова е от тези жени, които изглеждат по-добре без грим, отколкото със. Радваме се, че и самата тя го осъзнава и не се загрозява целенасочено, както много други свои колежки. Натуралното винаги е на почит, особено когато е красиво!



Още снимки на Ели Кучкова без грим - в галерията!

6 Коментара

jenn

преди 8 години

Кучкова без грим е много по-хубава от колкото със... В 99% от случаите, в които съм я виждала с грим ми изглежда с 10 години отгоре, че и повече... не знам защо се получава така, но е факт.

Коментирай

Аз съм за

преди 8 години

И с грим и без пак си е хубава! Това е може би единствената плеймейтка която е хем хубава, хем чаровна, и не на последно място НЕ Е ЗЛОБНА!!!!

Коментирай

Иван

преди 8 години

Я погледнете краката , по -точно стъпалата. И ли е имало фотошоп или носи №42.

Коментирай

dfg

преди 8 години

IMA FON DIO TEN

Коментирай

yes

преди 8 години

И най-важното не е като другите ТЪПА И ПРОСТА

Коментирай

глупости

преди 8 години

Пълни глупости! Всеки крак с маратони изглежда така. Много добре си изглежда момичето. Много е чаровно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.