Кучкова - на Бали, Николета - в Дубай! Как родните звезди посрещнаха Новата 2016 (СНИМКИ от празничната вечер)

https://hotarena.net/pod-pricel/kuchkova-na-bali-nikoleta-v-dubai-kak-rodnite-zvezdi-posreshtnaha-novata-2016 HotArena.net
Кучкова - на Бали, Николета - в Дубай! Как родните звезди посрещнаха Новата 2016 (СНИМКИ от празничната вечер)

Кой на Бали, кой – в Дубай, кой – сам вкъщи, родните звезди и този път не пропуснаха да се похвалят как посрещат Новата година, видя HotArena.

 

И докато Николета Лозанова и Ели Кучкова се радваха на екзотични дестинации, други като Джино Бианкалана посрещнаха 2016-а сами вкъщи с кучетата си…

 

Алисия благодари на Бог

 

„В последните часове на 2015-а ми се иска да благодаря на Бог за най-важното: че запази здрави както мен, така и близките ми, че имах успехи в професионален план, че всички ценни за мен хора бяха част от живота ми... Изпращам една щастлива и добра година и се надявам да посрещна още по-добра от изминалата!“

 

С това послание Алисия изпрати старата 2015 и посрещна новата година.

 

Здраве си пожела и Ники Михайлов, който празнува със семейството:

„Посрещам 2016-та в компанията на любими хора и близки приятели. Пожелавам си да са с мен през цялата година. Пожелавам си и най-важното - здраве, за да продължа да се развивам в професионален план. Всичко е постижимо, когато си здрав и обичан! Бъдете живи и здрави и вие! Желая ви прекрасна Нова година!“.

 

Николета на Бурж Халифа


Далеч по-вълнуващо бе изживяването на Николета, която каза „Здравей“ на 2016-а пред най-високата сграда в света Бурж Халифа.

 

„Скоро, когато опиша живота си в книга, безспорно създавайки бестселър, главата от нея, описваща 2015-та година, ще носи името – „Целуната от Бог“! Изминаха 365 дни, през които получих безценни уроци, както от съдбата, така и от определени хора! Беше ми трудно, на моменти тъжно, но една усмивчица сякаш ми говореше: \"мамо, и това ще мине\" и то ми минаваше буквално след секунда, така че благодарение на Никол, за 365 дни, съм била самотна и отчаяна, едва 365 секунди - уникална статистика!...“, гласи част от равносметката на Лозанова.

 

„А кой каза, че в Бали било топло“

 

Така закачливо Ели Кучкова се издаде, че посреща Новата 2016 на остров Бали. Плеймейтката публикува снимка от екзотично слънчево местенце с палми, където е по зимно яке.

 

В далеч по-студена дестинация се озова Райна. Пилето на поп фолка е в Монреал – Канада, където заедно с приятели си пожелаха ЧНГ.

 

Благо и Есмер посрещнаха първата си година като семейство на як купон в луксозен клуб, където носиха маски.

 

Първата си година като годеници посрещнаха заедно и фолк певицата Джена и нейният любим Наско Стоев от „Канарите“.

 

Венета си снима късмета

 

Вярвам, че късметчето на 1 януари е много показателно, така че 2016 г. ще я посветя на личния си живот!!“, закани се Венета Райкова. Тв водещата си снима новогодишното късметче от баницата – „Запознанство“.

 

Дали пък няма да има нов мъж в живота й?!


Вижте всички снимки по-долу в галерията.

 

Стела Йорданова

3 Коментара

kiki

преди 8 години

Лъже Кучкова това е в Гърция

Коментирай

rady_pl

преди 8 години

kuchkova e v SOLUN.. ne na bali axxaxa edin priqtel e tam i e 32 gradusa nqma kak da e oblechena taka.. tova e garciq a nikoleta shto ne se e snimala a samo sgradata xaxaxaxax lele esmer kva dupka ima na ustata tctctc

Коментирай

що ли

преди 8 години

Мършолета е снимала само хотела, за да внуши че е отседнала там. Ама не е! Ако беше, щеше да нащрака поне 100 фотоса за ДОКАЗАТЕЛСТВО. Циганска работа!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.