Кучкова разваля уроки с яйце върху главата си! (Вижте как се прави)

2207
02 Юли 2015, 17:12


Плеймейтката Елена Кучкова месеци наред ходи по врачки и баячки, за да се изчисти от лошия си късмет, който я споходи още в началото на годината, узна HotArena!

 

„Зли очи ме урочасаха. Първо катастрофирах, след това се разболях, нещо не ми върви напоследък. Явно около мен има хора, които ми завиждат и ми мислят лошо, щом непрекъснато ме сполетяват нещастия“, отчаяна е красавицата, цитира „Уикенд“.

 

Затова тя решила да вземе нещата в свои ръце и да провери дали е само урочасана или са й направили магия.

 

Кучкова непрекъснато се чувства отпаднала, често я мъчи главоболие, кара се с близките си, без да са й дали повод за това, твърдят нейни близки приятелки.

 

Започнала да търси врачки в интернет, при които често ходела с приятелка, за кураж и за да има с кого да сподели новините след поредното гадаене.

 

Не е тайна за никого, че красавицата често буди завист дори у хората от най-близкото си обкръжение. Но едва ли ще тръгнат да й правят магии, коментират нейните приятелки. За да се отърват от манията на хубавата Елена да обикаля столичните баячки, те й препоръчали да тества лошият си късмет вкъщи, с класическият начин за откриване на урочасването – чаша с вода и разбито в нея яйце.

 

Методът бил лесен и красавицата веднага решила да го изпробва. В прозрачна стъклена чаша за уиски, пълна до три четвърти със студена изворна вода, тя разбила внимателно сурово яйце от щастлива кокошка, но така, че жълтъкът да остане цял.

 

Така приготвената смес плеймейтката поставила на главата си и стояла три минути. Нямаше нищо притеснително, твърди нейна близка, която й помагала да крепи върху главата си чашата.

 

Идеята на този метод за проверка и разваляне на уроки е, че ако белтъкът е изгубил прозрачността си във водата и е побелял, или върху нишките на белтъка има мехурчета, това може да е знак за направена магия. Ако върху нишките от белтъка има черни точки, или върху жълтъка са се появили червени нишки, магията е много силна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени