Кучкова скочи срещу Моника и Светлана Василева (Вижте как ги „захапа“)

https://hotarena.net/laifstail/kuchkova-skochi-sreshtu-monika-i-svetlana-vasileva HotArena.net
Кучкова скочи срещу Моника и Светлана Василева (Вижте как ги „захапа“)

Макар че не е с нищо по-различна от Моника Валериева и Светлана Василева и много хора я слагат под общ знаменател с тях, Елена Кучкова се разграничава от „колежките“ си, узна HotArena.

 

Не харесвам фалша. Явно не съм единствената, щом Моника излезе“, заяви блондинката.

 

Причината затова бе, че Валериева се е опитала да се изкара едва ли не девица, докато е била в къщата, а това няма нищо общо с истината.

 

Елена се изсмя на репликата на брюнетката: „Аз съм си правила САМО гърдите, носа и устните“. Осмя и казаното от друга участничка във „ВИП Брадър“ – Светлана, за която заяви: „А другата пък два пъти носа, скулите, устните, гърдите, косите...“.

 

Ако можеше и малко акъл да се налее в тези 100% напудрени главици“, безмилостно ги нападна Кучкова, цитира „Шоу“.

 

Елена била възмутена, че я слагат под общ знаменател с такива жени, които, според нея, били „просто златотърсачки и нищо повече“.

 

4 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Еленкеее,ти пак май,хвана пътя към Космоса!!! Полудя ли,що ли!Вземи си замълчи,бе миличка!Защо се резилиш повече с тия тъповати изказвания!И без това,кой ли те отразява и взима на сериозно! Думата-ЗЛАТОТЪРСАЧКА,от устата ти,нямаш идея как звучи!Все едно слушам Черната Златка,та и по-зле!Тя поне си знае какво и колко струва,ама ти.......къде се буташ,не ми е ясно!Или се опитваш,да убедиш,че като си получила незнайно как някаква дипломка,си се разгРаничила от посестримите си ,и си се издигнала в очите на някого,СТАВАШ СМЕШНА!

Коментирай

yyyyyy horaaaaa

преди 8 години

hora taq monika kefi li vi a? sega ot toz vip brotheri ne znam koi e falshiv I koi ne e vytre ,no edno e qsno I se dokazva sys vseki izminal vip brother ...tiq nashte esteti4ni hirurzi ne sa ot nai sposobnite ...zashto li ...zashtoto navremeto kogato az bqh mlada plasti4nite operacii se praviha za da te napravqt po hubava ,a sega doktor4etata mai sa se oprajnqvali vyrhu praseta I rezultata e ot tova e vidim ,I zaradi tqh stradat tezi mili hubavi momi4eta .tezi momi4eta s tolkova ka4estva ako bqha prityrpqli uspeshni operacii za razkrasqvane nqmashe sega d atyrsqt zlato sred bylgarskite psevdo bogatashi koito sa neopisuemo grozni a I v legloto sa tragediq ,ami shteshe da rinat diamanti v gyrciq ili turciq ....taka 4e zamislete se I podaite ryka na bednite devoi4eta ,,, te imat nujda kakto se kazva podia ryk apusni sms . a I te obi4at 4estotata miq si kolite kogato vali dori

Коментирай

hahahhax2

преди 8 години

Tochno! Da ne zabraviame kak kaza na Ivo Arakov, che ot malka mechtaela da stane model ili "AKTRISKA." Ne stiga, che tapo, grozno, glupavo, nahalno, ami i s pretentsii! Oskubana garga! Shto ne vze edna dimploma za 'Aktriska"

Коментирай

Мария

преди 8 години

"Актьорка" каза, че искала да стане, не "актриска". Даже "актриска" не звучи толкова нелепо :D :D :D. Тръгнала Ленчето да се прави на ерудирана и класна, да сочи с пръст и да съди :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.