Кучкова снове между София и Белград заради Божинов! Отношенията им се задълбочават? (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/kuchkova-snove-mejdu-sofiia-i-belgrad-zaradi-bojinov-otnosheniiata-im-se-zadalbochavat HotArena.net
Кучкова снове между София и Белград заради Божинов! Отношенията им се задълбочават? (Подробности)

Слуховете за връзка между Елена Кучкова и Валери Божинов става все по-упорити.

 

Според запознати отношенията им се задълбочават и плеймейтката все по-често му ходи на гости в Белград.

 

Блондинката снове между София и сръбската столица всяка седмица, за да се вижда с футболиста на „Партизан“, пише „ШОУ“.

 

Оказва се, че отношенията им не са били само за една вечер, а продължават вече няколко месеца.

 

Божинов бил доволен, тъй като Елена няма как да му търси сметка за други жени.

 

Все пак самата тя е обвързана, а Валери й се явява като забавление.

 

 

6 Коментара

красиво и умно момиче

преди 8 години

Поне е естествено красива и образована., завършила е Пловдивския университет. И , ако хейтърите кажат,ч е си е купила дипломата, ако така ставаше лесно, защо Николета до сега не си купи диплома, дали няма пари? Също така има нещо в главата си за разлика от досегашната му съпруга с килийно образование и уличен речник. За красотата . тя е видима далееeeч по-красива, млада , свежа от изхабената и пре-употребена проститутка.

Коментирай

Елена

преди 8 години

И магаре да запише ПУ-то ще го завърши. Това е най-пропадналия университет в България.

Коментирай

eh eh.. ne mislish!

преди 8 години

Ami zashtoto ne e poiskala be, glupache.. Tq Nikoleta i ot Iupiter q vijdat, che ima samochuvstvie, ne i trqbva diploma , s koqto da si dokazva neshto na sebe si ili na sveta. I se osvedomi za kakvo slujat diplomite - za da jiveesh dobre. Posle pomisli kolko visshisti jiveqt dobre v Bg i nakraq - ne jivee li Nikoleta dostatychno dobre veche, ta da i trqbva diploma? Kakvo bi q pravila? Shte si q pyha v zadnika? Tq si e sbydnala mai vsichkite mechti veche i si postiga neshtata po mnogo po-lesen nachin, s vynshen vid i skandal. Blyskaneto i trudniqt pyt, kolkoto i sega na vsichki da ne vi haresa tova, koeto shte kaja, ama e za drugite - ochevidno! - gledaiki v kakyv svqt jiveem. Taka che pylni gluposti pishesh.

Коментирай

Олелееее!!

преди 8 години

Айде не я превъзнасайте и Кучкова,толкова!Същата е като Никиту,само че ,в йерархията на техните среди,стои на дооста по-ниско стъпало,това е! Взела диплома,ми честита да и е,само не ми е ясно,къде и кога и дали изобщо ще я ползва!!Просто няма къде,то за дискотеките,кръчмите и бардаците, дипломи не им искат,май,а.........ахахахааа!!! Хората с дипломи,знания,интелект и опит би трябвало да се чувстват адски обидени,някоя като тази да ги нарече-колега!!

Коментирай

Julto

преди 8 години

Abe to golqmo borene za tozi xyi be kakto si i znaex tipichna chalgarka ami da to za koi d ase borqt osven za pytio gledaite go kak naviril ystni ole tova e dneshniq muj

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

vij kvo ve moi ustnite mu sa super ,vliza v top 10 na izdynkite ne samo po transferi I provalena kariera a mi I po izmulenie ,,,,hahah ustni4ki tashaaaak . a sega shte ti obqsnq zashto vsi4ki hodqt pri nego ....kifli4ki imam predvid ...takaaaaa kato zastareqt trqbva da po4nat da go vzimat samo I osnovno otzad ,a vseki znae 4e futbolistite sa tynkopishkofci s debeli zadnici ,ta zatova im izpolzvat tynkite pishleta da si razhlabvat po bezbolezneno zambite , ve4e kogato sa gotovi s razshireni zambi s orientirat kym bogati 4i4ki politici koito sa te ograbili nai bezsramno za da ebat zastarqvashti kiflionaci tova e polojenieto priqtelu nadqvam se stana ti qsno a ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.