Куини-Алис за 7-те месеца с Благо: Бяха прекрасни! (Плакала ли е, чуват ли се още, заплашвала ли е Есмер? Ето отговорите)

https://hotarena.net/laifstail/kuini-alis-za-7-te-meseca-s-blago-biaha-prekrasni HotArena.net
Куини-Алис за 7-те месеца с Благо: Бяха прекрасни! (Плакала ли е, чуват ли се още, заплашвала ли е Есмер? Ето отговорите)

„Цяла България търси Куини-Алис за интервю“, така анонсира репортажа си за бъдещата студентка, ексгаджето на футболиста Благой Георгиев, журналистът Краси Боев, чу HotArena!

 

Репортерът на „Комбина“ по Нова ТВ заяви, че абитуриентският бал на девойката, на който той е бил неин кавалер, със сигурност не е бил от евтините. Но пък добавя, че е бил съвсем нормален, без нищо излишно и без нищо сензационно.

 

Г-ца Николова сподели, че обеците й са лимитирани. „Видях ги и се влюбих в тях. Единствените са, поне за България са единствени, нескромно заяви хубавицата.

 

Куини-Алис бе словоохотлива по темата „Благой“. Ето някои от най-важните неща, които спомена:

 

„Просто го видях и се влюбих. Преди това аз не изпитвах към него никакви позитивни чувства. Аз не харесвах този човек.

 

Видяхме се в заведение. Той беше този, който направи първата крачка. Връзката ни продължи 7 месеца. Бяха прекрасни, поне за мен. От моя страна – чувствата ми са били абсолютно чисти, абсолютно неопетнени, въобще не съм целяла някаква известност или нещо такова.

 

Не сме били един за друг. Просто така се случи. В момента не поддържаме контакти. Взаимно сложихме край. Нормално е, когато си обичал даден човек, да ти е мъчно. Не крия, поревах си“.

 

Куини заяви, че не е изпращала заплашителни съобщения на новото гадже на Джизъса – Есмер. Сподели още, че й се иска да не я свързват повече с Благой, но осъзнава, че това е невъзможно.

 

Категорична е също, че е на 100% естествена и че няма никакви корекции по себе си.

 

 

 

9 Коментара

ТТТ

преди 8 години

КАТО НЕ ИСКАШ ДА ТЕ СВЪРЗВАТ ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕШ В МИША ДУПКА И НЕ СПРЕШ ДА ГОВОРИШ ЗА БЛАГОЙ, СМОТЛА ТЪПА

Коментирай

sssss

преди 8 години

Кой каза че трява да се крие май не гледаш правилно за пет лева се излагаш. като ти е наредено да пишеш гадории поне се постарай

Коментирай

123

преди 8 години

Направи ми отлично впечатление.Момичето освен красиво е и много интелигентно. Държа се много достойно, беше много овладяна и с нищо не показа обида или разочарования от бившия. Евала, много зряла за възрастта си. Наистина не са един за друг. Това интелигентно момиче, от добро семейство, добре възпитано и почтено въобще не му е мястото до оня застаряващ коцкар. Тая новата му е лика прилика.

Коментирай

.....

преди 8 години

На същото мнение съм. Евала на момичето! много достойно

Коментирай

Sisi

преди 8 години

Имам чувството, че го дава това интервю за да си спаси малко имиджа, който и лепнаха.Уж истински чувства , уж това уж онова, все едно се оправдава.И се прави на много силна и благородна, естествено че няма да каже пред камерите - не мога да го понасям тоя тъпак дето така яко ме изигра, а ще се опита да се изкара благородна и не знам си каква.Хайде няма нужда от тези театри.А Лора Крумова и колежката и не са никакви професионалистки, защото само се подсмихваха и поглеждаха като някакви ученички клюкарещи за трета.И това ако ми е професионализъм.Журналистите трябва да са безпристрастни и да не правят физиономии.Абе и Куини и тия двете патици са много зле, жалко че е пълно с такива хора в бг.

Коментирай

Loca

преди 8 години

Тя щеше да се омъжва за Благой, а сега се прави на много корава! Един път да и свирне (ако зареже Есмер) и тя ще се върне при него! Чисти имидж, за да докаже, че не плаче като поредната дрисла , която си повярва, че е нещо специално в живота на тоя женкар! Гадно е да си поредната бройка, но колкото и да се прикрива, личи от километри, че е наранена! Гадно за момичето, но все пак какво очаква от мъж зарязал майката на децата си! Не мога да си кривя душата, че Благой и Есмер са страхотна двойка !

Коментирай

Istina

преди 8 години

Da kaja predvaritelno, nikoi nishto ne mi e platil da pisha loshi neshta, shte izkaja sobstvenoto si mnenie. Ne che trqbva da se skrie v misha dupka, no da si praznuva bala bez da i vzimat interviu, da govori za bivshiqt si. To e ocheizbodno zashto sa vzeli interviu ot neq, zashtoto e bivshata kurvichka na tupiq blago, nikoi nqma da q tursi, zashtoto e hubava ili izvestna s neshto. Sama se e suglasila da se pokaje po "televizora" zashtoto e qsno, che tursi izvestnost, ako ne beshe taka, shteshe da otkaje interviu na tema "neverniqt blago" i shteshe da si se kefi na denq. A tq e reshila, che poneje shte dava pari za grim i prichesna, zashto da ne q dadat i po nqkoe predavanci. Smeshna rabota.

Коментирай

Х

преди 8 години

Не съм съгласна с теб, коментарът ти е изключително пристрастен и необективен. Момичето никога не е заявявало, че ще се жени за Благо, това бяха измишльотини на жълтите вестници. После, ако е искала да изведе дивиденти от раздялата можеше да се направи на жертва , както сме се нагледали от други зарязани от футболисти жени, дето си правят пиар и увеличават феновете си будейки съжаление. И не се е прикривала, а в прав тест заяви, че е страдала и плакала след края на връзката им, но вече видимо го е прежалила и е надживяла разочарованието си. Често се казва за коя ли не кифла и то без никакво основание, че имала класа, поради тази причина тази дума се е изпразнила от съдържание. Ето това младо момиче обаче показа какво е наистина класа. Респект!

Коментирай

M

преди 8 години

Страшно интелигентно и умно момиче! Успех занапред Куини!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.