Куини се обезличи и тръгна да се прави на Христина: Есмер не ме интересува! (Вижте наивните разсъждения на ученичката)

https://hotarena.net/pod-pricel/kuini-se-obezlichi-i-tragna-da-se-pravi-na-hristina-esmer-ne-me-interesuva HotArena.net
Куини се обезличи и тръгна да се прави на Христина: Есмер не ме интересува! (Вижте наивните разсъждения на ученичката)

Редакторска плесница

 

Всички бивши жени на Благо Георгиев си приличат по едно – след края на връзката им се обезличават. Докато са с футболиста, благоверните му са много ербап – те го обичат, той е единствен и най-добър, а всички останали го съдят, защото не го познават.

 

Когато приказката свърши и жените на Джизъса осъзнаят колко са били наивни, от срам спират да го коментират. Стават безлични и повтарят едно и също нещо: „Аз съм над нещата, не ме интересува с коя е Благо сега“.

 

Та така се получи и с Куини Алис, видя HotArena.

18-годишната ученичка сподели, че не я вълнува интимният живот на Георгиев в момента и има по-важни неща в живота й. „След раздялата с него, се чувствам благословена. Щастлива съм и гледам позитивно на нещата. Смятам, че нищо в този живот не се случва случайно“, философства моделката в интервю за Блясък.

 

Попитана какво е мнението й за новата на Благо Есмер Омерова, Куини отсича: „Нямам абсолютно никакво мнение и отношение към настоящата приятелка на Благой. Това е неговият живот, неговият избор“.

 

Няма как тези думи да не ни напомнят изключително на друга една вече бивша жена на Благо – Христина Витанова. Откакто не са заедно, тя също го играе твърде „над нещата“, за да коментира бившия си и изгорите му.

 

Наивната ученичка

 

„Много се смеем заедно, много си приличаме и това опредено не е една позьорска и временна връзка, както я изкарват. И двамата много си паснахме и сега не можем да живеем един без друг“, хвърчеше в облаците Куини само преди няколко месеца, когато говореше за Благо.

 

А щом се опитваха да я предупредят за миналото му на Казанова, сляпо го оправдаваше: „Не се ли замисляте, че той просто не е имал точния човек до себе си и затова не е искал да бъде такъв, какъвто е сега. Той е уникален и грижовен мъж, заслужава много любов и подкрепа, които ще му давам и за напред“.

 

Наивните разсъждения на ученичката Куини днес очаквано се оказаха неоправдани. Благо я заряза заради друга, по-нова жена и вече не е толкова „уникален и грижовен“. А Алис се оказа не точния човек до него.

 

Осъзнала наивността си, в пристъп на разочарование, ученичката написа в мрежата: „Хората, които често си сменят маските, забравят кое е истинското им лице“.

\"\"

 

Стела Йорданова

4 Коментара

съни

преди 8 години

Е те всички са един дол дренки и с еднакъв акъл, затова говорят и действат по един и същ начин.Като са с него се надуват, вярват че те са жените на живота му, започват се планове за сватби.Като им бие шута - ооо ние сме много щастливи без него, нищо не се е случило, колко сме силни- започват се наиграните снимки и насилствени усмивки да покажат как не им пука и колко са над нещата .Как една не си каза истината - да гадно ми е че се случи така и се подлъгах по този човек, щеше да звучи доста по-достоверно.Ама си е тежък удар да се мислиш за единстената и да се окажеш просто поредната.

Коментирай

!!

преди 8 години

Начиии писна ни от Есмеровици, Куиневици, Джизъси и тем подобни. .

Коментирай

преди 8 години

Kat ti e pisnalo ne gledai koi te kara hahahhahah

Коментирай

Само уточнявам

преди 8 години

Знаете ли значението на думата "обезличавам"??? Това, че някой е станал безразличен към друг НЕ ОЗНАЧАВА, че самият той се е обезличил... "Журналисти", пф....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.