Куини се теши с ревюта, вече се мисли за звезда! Прави и сестра си известна (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/kuini-se-teshi-s-reviuta-veche-se-misli-za-zvezda-pravi-i-sestra-si-izvestna HotArena.net
Куини се теши с ревюта, вече се мисли за звезда! Прави и сестра си известна (Снимки)

Куини-Алис Николова се утешава с модни ревюта, за да затъпи болката, която й нанесе Благой Георгиев, узна HotArena!

 

Абитуриентката се появи заедно със сестра си Никол на дефиле на бижута. Двечките присъстваха на събитието, не за да разглеждат и пазаруват, а бяха сред моделите, върху които стояха въпросните накити.

 

Близки до семейството разказват, че по-малката щерка, която отскоро се изявява като манекенка, за разлика от по-голямата, получила предложение да се занимава с мода в Ню Йорк и вече обмисляла да се премести там.

 

На този етап обаче върви по стъпките на Куини и работи за „Визаж“ на Жени Калканджиева, пише „Телеграф“.

 

Освен сестрите Николови, на събитието присъстваха като модели – Гергана Малкоданска, Роси Иванова, Юлия Юревич и др.

 

Бижутата имали мистичен заряд за благоденствие, любов и хармония. Подобни носели Катрин-Зита Джоунс и Дийпак Чопра.

14 Коментара

123

преди 8 години

i dvete sa idealni za victoria's secret, mnogo hubavi momicheta

Коментирай

5

преди 8 години

Хубави, умни, млади...стига сте злобяли.

Коментирай

преди 8 години

Прекрасни са и двете момичета,успех!

Коментирай

офф

преди 8 години

Не знам кой за какво се е помислил, но определено двете момичета имат и височина, и тела, и хубави лица и си изглеждат напълно адекватно за модели..Не като КЛозета – фотошопирано, ромско порно джудже! Разликата във визията и височината им е огромна... Като това момиче ( на снимката ) в средата, с шарената рокля.. точно прилича на Свирката – на ръст, в позата, прическата, и прочие...Погледнете него (не искам да го обидя, просто сравнявам)..после веднага погледнете как изглеждат двете сестри...Еми, какво да говорим..НЕма какво!

Коментирай

:)

преди 8 години

Malkata sestra na quinito e po-hubava. Ne sluchaino ima pritcham che po-malkite sestri vinagi sa po-hubabite. Quini ima malko selsko teleshko izluchvane i pogled. Sestra i e mnogo hubava.

Коментирай

Sisa

преди 8 години

Hay - krasivata ot purvata snimka si e Alis.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Момичетата са невероятни сладурани! Красиви и чаровни! Възхитен съм! И то много! :-) И двете имат нежно-сексапилно излъчване, без следа от вулгарната евтина порно-визия на некои "съвършени модели" по нашенско от кинта и двайсе с кокилите на Лубутен :D

Коментирай

:)))

преди 8 години

Selsko izlu4vane drug put ili ti se iska da e taka. Alis ima po- malko i nejno lice sus sravnenie na sestra si.

Коментирай

hahahah

преди 8 години

Хахаха, фотошопирано ромско порно джудже....

Коментирай

страхотни са

преди 8 години

И двете момичета са много красиви. Имат тяло и излъчване. И да, друго си е да си 1.60 и да се натискаш за модел хахахахаах.

Коментирай

офф

преди 8 години

Онази порно коза дори не е 1.60, по–ниска е.. и прилича на травистит с увиснали бузи и къси крачета! А двете сестри са наистина много красиви.

Коментирай

nnnnnnn

преди 8 години

Сестрата на Куини наистина е много красива, нежна с правилни черти.Даже не мога да повярвам че са сестри, Куини е доста ръбеста, някаква крива и с едри черти , груб нос и има доста злобно изражение на лицето.Някаква все сърдита изглежда а сестра и миловидна.

Коментирай

Krasi

преди 8 години

Rubesta, kriva s edri 4erti - ti da ne gleda6 sebe si v ogledaloto dokato pi6e6? Az nego vijdam tova v neq 6toto. I dvete sa krasivi po razli4en na4in, no men me kefi pove4e Kuini. Ima malko, nejno i krasivo lice. Ne me kefqt mnogo 4etiriugalnite lica s po izrazeni skuli. Tova e po moy vkus razbira se. A sega e na moda kakto se znae, da si napravi6 operaciyka na skulite - tc tc i si mislqt 4e stavat po hubavi.

Коментирай

Kiro

преди 8 години

Не ми харесва Куини, за 18 годишна е доста груба на 25 или 30 не ми се мисли...И наистина е все някаква сърдита намръщена и скована.Няма го това младежкото още свежо излъчване на 18 годишните, а още отсега е като някаква жена.И не го казвам с лоши чувства, просто споделям мнение.Сестра и много ми харесва, може би си е до вкус, но за жени ми харесват по-нежни създания с нежно и фино излъчване.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.