Куката избра кинтите пред изкуството (Отказа се от поета роля в театъра, заради нова в киното. Задава се ново „Под прикритие“)

1702
10 Декември 2016, 14:00


Мариан Вълев, познат като Куката, заради ролята си в „Под прикритие“, избра парите пред изкуството, узна HotArena.

 

 

Преди повече от месец актьорът поел нов ангажимент – да участва в спектакъл на Народния театър „Майстори“ по едноименната пиеса на Рачо Стоянов с режисьор Петринел Гочев. Премиерата бе предвидена за края на януари 2017, когато се навършват 90г. от първото представяне на пиесата, разказва в. „Телеграф“.

 

 

Куката трябвало да се превъплъти в ролята на Шилото – един от второстепенните герои, което щеше да му носи по около 100 лв. на представление.

 

 

Вълев обаче получил покана за една от главните роли в новия сериал на Димитър Митовски „Ускорение“ срещу солиден хонорар и е предпочел телевизионната изява пред изкуството. В понеделник официално се е отказал от участието си в „Майстори“, на среща с директора на Народния – Мариус Донкин.

 

 

Сериалът „Ускорение“ отново ще е на криминална тематика като „Под прикритие“, но този път ще се излъчва по Нова ТВ. В него Куката ще си партнира с актьори от Италия, Франция и Израел. Ще участва и голяма американска звезда, която за момента се пази в тайна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени