Куката още спи с Елена Петрова! (20 години не могат да се разделят)

2958
07 Август 2014, 14:00


Мариан Вълев и Елена Петрова поддържат тайна интимна връзка повече от 20 години, научи HotArena.net.

 

Актьорите не могат да се наситят един на друг и продължават да се срещат за малко безобиден секс без излишни въпроси. Тръпката между тях се родила още в началото на актьорската кариера на къдрокосата хубавица, информира в. „Всеки ден“.

 

Вълев открива Петрова, когато тя е едва на 15 години. Той забелязва младото смугло момиче, докато то мие прозорци на автомобили за някоя стотинка повече. Куката се влюбва в Елена от пръв поглед. Чувството се засилва, когато разбира, че тя мечтае да стане актриса.

 

Дълбоко уцелен в сърцето от стрелите на Купидон, Вълев я запознава с режисьорите на филма „Граница“, където той играе една от главните роли, и настоява тя да бъде екранната му партньорка. Двамата снимат и една гореща секс сцена.

 

В нея влюбените и в живота гълъбчета правят любов, докато вали проливен дъжд. Особено горещо става, когато 15-годишната Елена хвърля всичките си дрехи и остава гола в обятията на Вълев. Всъщност именно Мариан отнема невинността на Елена.

 

 „Той беше много нежен и внимателен любовник, а чувствата ни бяха много силни. Беше прекрасен в леглото! За съжаление аз бях много малка и нямаше как връзката ни да просъществува. Разделихме се, но останахме приятели!“, споделила Петрова пред приятели.

 

Оттогава чернокосата красавица и Куката продължават да контактуват и всеки път, когато усетят самота, се виждат и чуват. Сексът между тях бил само приятелски, без обвързване и въпроси. „Така ни е много добре, не мога да го забравя съвсем, все пак ми е първият мъж и винаги ще е специален за мен!“, разкрила Петрова.

 

Вълев пък гледал на нея като на своя близка приятелка и вярна ученичка, пред която можел да си каже всичко. Мариан винаги бил до Елена в трудни за нея мигове и й предлагал мъжка подкрепа. Дори когато Петрова се разделяла с вече бившия си съпруг, Мариан й намекнал, че ако има нужда от финансова помощ за отглеждането на близнаците, той ще е насреща. Куката обаче бил категоричен, че въпреки прекрасния секс, който имал с Елена, в никакъв случай не иска отново да започва връзка с нея.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени