Куката се завръща в нов сериал

2186
29 Март 2014, 11:10


Мариан Вълев—Куката подготвя ударно завръщане в телевизионния ефир. Куката смята да продължи екшъна със своя герой в нов сериал, след края на „Под прикритие“, дочу HotArena.net.

 

Лентата е към своя край, а актьорът планира да направи собствен сериал за героя си. С идеята да му помогнат в проекта му са се включили още Мартин Карбовски и Жени Калканджиева.

 

Мис България влиза в любимото си амплоа да търси млади мацки из страната, но не с идеята да ги прави топмодели, а актриси. Калканджиева се е ангажирала със задачата да намери подходящи момичета за сериала, подготвян от Вълев.

 

Засега подробности около лентата няма, снимките също не са започнали, не е ясно и какъв ще е сюжета. Самият Мариан Вълев обаче неведнъж е споделя, че иска да продължи екранния живот на героя си—Куката.

 

За да не изчезне персонажа му след края на „Под прикритие“ Мариан Вълев се включи и като сценарист в последния сезон на сериала. Той имал идея как да се развие героя му след това и така се стигнало до организирането на кастинги за актриси из страната.

 

Калканджиева, Куката и Мартин Карбовски обикалят от град на град, в търсене на кандидатки за слава, с актьорски заложби. Изискването е красавиците да бъдат между 14—25 години, минимална височина 170 и да имат някакъв актьорски талант.

 

Освен да намерят партньорки на Вълев за новия сериал, Жени и Карбовски също ще имат ползва. Миската планира да попълни каста си от манекенки за модната си агенция, а Карбовски търси свежи репортерки и водещи, които да освежат предаването му, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А3
преди 4 години
-1
Куката е персонаж, който се харесва само на простаци и олигофрени - доказано! Няма интелигентен човек, който би се впечатлил от безвкусното му просташко, надменно поведение и бедният му речник, да не говорим за елементарната и безинтересна визия. Жалко е, че малоумни подрастващи момченца и застаряващи пияници и комплексари биха подкрепили реализацията на подобен безсмислен проект. Няма да пожъне успех.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени