Куката заби студентка, по-млада от него с 25 години (ПОДРОБНОСТИ)

1997
23 Октомври 2014, 16:30


Любовни трепети пърхат в стомаха на Мариан Вълев от няколко седмици насам, научи HotArena.net.

 

В края на месец август популярният актьор се загаджил с апетитна девойка, която е с цели 25 години по-млада от него, пише в. „Всеки ден“.

 

Въпреки сериозната разлика във възрастта двойката вижда бъдещето си заедно и влюбените дори планували да заживеят заедно в най-скоро време.

 

Последната си изгора Куката срещнал в заведение. Заприказвали се на бара и девойката веднага се похвалила, че е студентка втори курс в НАТФИЗ.

 

45-годишният Вълев хлътнал мигновено по младата красавица и веднага започнал да я обсипва с комплименти. Очарована от славата и статута на популярния си обожател, бъдещата актриса лесно се поддала на свалката и въпреки голямата разлика във възрастта им тя се предала на чара му. 21-годишната мадама бързо си паднала по лошото момче, а според запознати отношенията им бързо прераснали в любов и вече два месеца са неразделни.

 

Известният с плейбойския си характер актьор напоследък е по-кротък. Излиза за по питие с приятели, но вече категорично се е отрекъл от бурните купони. Мариан предпочита да има сериозна приятелка, отколкото гаджета за по една нощ.

 

„Куката го раздаваше като нехранимайко и пройдоха, но истината е, че като човек на изкуството той е много ранима душа и винаги търси любов, сродни души. Въпреки големия интерес към него в последно време, той се чувстваше самотен“, споделят приятели от близкото му обкръжение.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 3 години
0
Кукичкаа...да ти е честита новата придобивка ;) след като имаш нужда от любов ..щее не си хвана някоя 18-19 годишна,те разбират от истинската любов,ама към силикона,славата и купоните... стига бе,смешно ми стана от тази статия...та той може да и е баща за бога?! ..каква любов -кви 5 лева?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени