Кулагин печели „ВИП Брадър”? Миглена Ангелова го назначи за свой достоен наследник в играта

https://hotarena.net/pod-pricel/kulagin-pecheli-vip-bradar-miglena-angelova-go-naznachi-za-svoi-dostoen-naslednik-v-igrata HotArena.net
Кулагин печели „ВИП Брадър”? Миглена Ангелова го назначи за свой достоен наследник в играта

Гримьорът на звездите Валентин Кулагин събра доста негативи след кулинарното шоу „Черешката на тортата”, но с участието си във „ВИП Брадър” успя да обърне хорското мнение и да се превърне в любимец на зрителите, научи HotArena.

 

 

Майсторът на четките така хладнокръвно провокира съквартирантите си, че маските на повечето от тях бързо паднаха, а междувременно той умело си проправя пътя към финала. В понеделник вечерта, когато Ева напусна Къщата на шоуто, Кулагин събра рекордните 84 % подкрепа от зрителите.

 

 

Кулагин редовно е номиниран от останалите участници и е сочен от тях като най-желан за изгонване, но зрителите са на други мнение и не го оставят да си тръгне от Къщата. Феновете на предаването са категорични, че той е изнесъл шоуто на гърба си и най-много от всички заслужава да спечели.

 

 

„Ако продуцентите искат да спасят сезона, трябва да направят всичко възможно, за да го задържат. Валентин е изключителен дразнител - първите няколко дни бях втрещена от него. Сега е единственият, на когото симпатизирам - с всичките му недостатъци, със смешната му походка, със серумите му за лице, с безцеремонните му коментари!”, коментират зрителите из интернет форумите.

 

 

Колкото повече е мразен от съквартирантите си, толкова повече гримьорът се харесва на аудиторията. Мнозина се впуснаха да го оправдават, а най-отявлената му защитничка е журналистката Миглена Ангелова, която преди две години си тръгна като победител от шоуто, защото устиска пред натиска на колектива и до последно защитаваше принципите си. Сега тя вижда в лицето на Кулагин свой наследник в играта и искрено му пожелава да стигне до финал. „Едва ли има друг човек, който толкова заплашително да ме конкурира в дразненето на посредствеността. Мотивирано директен, ужасно готин!”, написа Миглена в социалната мрежа по адрес на Валентин.

 

 

Тя признава, че с него се знаят отдавна и при поводи винаги ползва услугите му на гримьор, защото е много доволна от уменията му.

 

 

Ако Кулагин не напусне предаването по собствено желание, вероятността да се превърне в любимата звезда на България е голяма. Напоследък скандалният майстор на четките се чувства некомфортно заради заплахите на останалите съквартиранти и пожела да си тръгне. Той сподели в Изповедалнята, че са го замеряли с предмети и са плюли по вещите му. Провокаторът изяви желание да си тръгне от Къщата, но едва ли Биг Брадър ще допусне да се лиши от най-ценния си играч. Говори се дори, че са му предложили допълнителен хонорар, за да стои докрай и да дразни останалите, които вече са на ръба на нервите си.

 

 

Ако все пак по някаква причина Валентин си тръгне, шансове за победа има и Стефан Николов – дългогодишният партньор на водещата Гала.

 

 

Блондинката оказва мощна подкрепа на любимия си чрез предаването „На кафе” и винаги е готова да го защитава със зъби и нокти. Към финала са се насочили още бизнесменът Петко Димитров и писателят Константин Трендафилов, известен с псевдонима Папи Ханс. 

6 Коментара

zlatena

преди 5 години

В пилметричната агенция на нова тврейтинга на вип брадър 2018 е паднал на 13% което доказва ще това предаване се гледа от 0 годишни хлапета роми кифли и хора които обожават психическата вербална агресия която психично болния руснак Валентин Кулагин прилага на останалите.

Коментирай

zlatena

преди 5 години

То е ясно ще психично болния руснак Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018 поради простата причина ще за него гласуват 10 годишни хлапета роми кифли и хора които обожават психическата вербална агресия и всички тези хора са мнозинство в България

Коментирай

zlatena

преди 5 години

В пилметричната агенция на нова тв рейтинга на вип брадър 2018 е паднал на 13% което доказва ще това предаване се гледа от 10 годишни хлапета роми кифли и хора които обожават психическата вербална агресия която психично болния руснак Валентин Кулагин прилага на останалите.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 5 години

Един месец драскаш едно и също навсякъде. Дебил ли си, малоумен ли си, платен трол на някого ли си не знам, но не виждаш ли, че никой не споделя мнението ти. Кулагин е гласът на народа. Всичко, което хората мислят за смешните випчета и биват набеждавани, че завиждат. За едно нещо, което е казал не е излъгал.

Коментирай

Брадъра му е цакал още пари за да остане!А той наистина трябва да победи най-силният и интересен играч за всички времена!!!!

преди 5 години

Уникален обичам го!

Коментирай

випче

преди 5 години

Нека Кулагин спечели.Мен ме забавлява с коментарите си,нарцисизма си и шантавия си вид.Шоубизнеса има нужда от колоритни личности ,нима в другите държави няма такива?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.