Кулезич погна Патрашкова за Курвалезич

3119
06 Октомври 2011, 10:10


 

Двете най-устати журналистки Люба Кулезич и Кристина Патрашкова се хванаха за гушите. Първата заведе дело за обида и клевета срещу втората и настоява за обезщетение в размер на 30 000 лева.

 

Претенциите на Кулезич, водеща по TV7, са заради статия на колежката й, главен редактор на "Галерия", публикувана през 2009 г. 

 

В материала Люба е наречена с циничното прозвище "Курвалезич", като текстът е подписан от Патрашкова. Възмутена, Кулезич я подведе под съдебна отговорност. 

 

Тези дни делото най-накрая влезе в съда. На 3 октомври, понеделник, трябваше да е първото заседание по делото в Софийския градски съд. И двете дами обаче не се явиха в залата. Патрашкова бе упълномощила адвокат, Люба направи същото.

 

"Не гледам на делото като на шоу, напротив, това е акт на самозащита. Съжалявам, че изобщо се стигна дотам. Мъчно ми е за българската журналистика, която, като не намира смислени аргументи, започва да те обижда грозно и бездарно. Да нарекат опонентка "курва" е присъщо на клиентките на долнопробните чалга кръчми. Пък и нали "Галерия” си има богат чорбаджия от селскостопанския сектор, нека щом иска да псува на воля, да си плаща за това", аргументира се Кулезич, цитирана от "Всеки ден".

 

"Лошо е, когато журналистите започнат да се държат като мутри и писалките им придобият формата на бухалки", добави тя. 

 

Следващото заседание по делото е насрочено за декември. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Румен Николов
преди 6 години
0
Люба, не знам с какъв акъл се занимаваш с тази глупост. Шансовете за успех са ти малки. Ще направиш Патрашкова още по-нагла и известна. Можеше да се обадиш и да поговорим на тази тема. За да докажеш, че си претърпяла неимуществени вреди, ще трябва да изсипеш върху себе си огромно количество помия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо
преди 6 години
0
Курвалезич и Путкавлашкова са две отвратителни жени
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени