Куликов: Ще осигуря нови работни места за младите граждани на Община Варна

882
30 Юни 2013, 14:00


Независимият кандидат за кмет на Варна, Михаил Куликов, обеща, че при бъдещо управление ще направи всичко възможно безработицата във Варна да намалее чувствително със стимулиране на бизнес сектора, инвестициите и туристическия бранш в града.

 

За целта номер 7 в надпреварата за кметския стол залага в програмата си ясно дефинирани приоритети и стъпки: ефективно електронно обслужване в общинските институции, маркетингова стратегия и конкретни действия за привличане на инвеститори, подпомагане промишлената база в града и др.

 

Куликов не скрива амбициите си и спрямо туристическата сфера, чието модернизиране и популяризиране според него ще отвори нови работни места както за млади специалисти и висшисти, така и за неквалифициран персонал, ангажиран в продоволствения сектор. Иновативна в тази насока е идеята на М. Куликов за дигитализация на културното наследство на Община Варна, която ще улесни достъпа до културните, исторически, художествени, етнографски и пр. богатства. Бърз и пълноценен достъп до множеството природни, археологически и природонаучни забележителности от цялата страна, а и извън нейните предели.

 

Съвременно мислене манифестира номер 7 и по отношение на общинската администрация, за която е изготвен специален проект, целящ пълно електронно обслужване за гражданите. По този начин работният процес ще се оптимизира, а качеството – ще се подобри.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени