Кулинарката Мариела Нордел би шута на холандския месар

2792
16 Август 2016, 11:33


Мариела Нордел се развежда с поредния си съпруг и хвърля мрежите към нов благородник. Бизнес дамата, която се прочу с участието си в „Мастършеф” изглежда се отегчи да живее обикновен живот в скромно холандско селце и само година след сватбата, отново е на пазара за булки, научи HotArena.

Кулинарната дива този път се е увлякла по шведски благородник, който освен това е и приближен на кралица Силвия. Нейни приятели споделят, че аристокрацията открай време я влече и е много вероятно отново да стане графиня, пише „Шоу”.

Наскоро фриволната дама дори е засечена да си гука влюбено с известен шведски благородник. И дори факта, че е на възраст, колкото баща й, не я притеснява особено.

Въпросният граф е личен приятел на кралица Силвия, а дедите му са основатели на един от най-старинните градове в Южна Швеция. Двамата с Мариела се познават от 9—10 години, докато тя още е омъжена за граф Нордел.

Клюките носят, че джентълменът настойчиво я ухажва, напук на доста ревнивия й съпруг. Запознати с историята докладват още, че той я кани да му гостува по света, където неведнъж заема високи дипломатически постове. Въпреки това тя не му обръща особено внимание, доскоро.


След развода с граф Нордел, Мариела тръгва с шефа на „Шел” за Европа, когото заменя с вицепрезидента на „Виза”. След три години и него изоставя, за да се омъжи за настоящия си съпруг—месаря, както шеговито нарича половинката си, заради фабриките му за месо.


Нейни приятелки споделят, че бързо се наситила на селската идилия, тъй като й липсва бляскавия живот на европейската аристокрация. И когато старият й ухажор подновил опитите си да я ухажва, задвижила поредния си развод.

Загадка обаче си остава, как тази привидно невзрачна и застаряваща дама успява да омае най-известните мъже и да ги накара да сложат охотно брачния хомот заради нея.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени