Култово видео! Азис се кълчи като бразилска танцьорка (Снимки и видео)

https://hotarena.net/lubopitno/kultovo-video-azis-se-kalchi-kato-brazilska-tanciorka HotArena.net
Култово видео! Азис се кълчи като бразилска танцьорка (Снимки и видео)

Уникални кадри с фолк певеца Азис шестват из мрежата. Кралят на поп фолка се кълчи като бразилска танцьорка, с пера и боа отзад, видя HotArena.


Предполага се, че видеото е заснето в Бразилия, пред вилата, където е отседнал Азис. Певецът отпрашил за латиноамериканската държава, в приятелска компания и спретнал на гостите си изпълнение, което е в духа на бразилските карнавали, пише „Всеки ден“.


Аутфитът на певеца просто разбива - боа от черни пера, пъхнати в червен бански, крила в бяло и пищна черно-бяла корона. Да не говорим за фините и загорели крака на чалга иконата, които го правят достойна конкуренция на бразилките.


Азис сам озвучава видеото, припявайки.


Компания на певеца и негов оператор се оказва рапъра Ванко 1. Музикантът се скъсва от смях, докато го снима: „Айде, мойто котенце, върти, върти! Ей, уникална си ма, кукло!\".


Клипът приключва с кратък поклон на певеца, който след колоритното изпълнение бърза да се скрие. Видеото обаче стана хит в мрежата за броени секунди.

4 Коментара

eli

преди 8 години

gotin si e!

Коментирай

симона

преди 8 години

и това "нещо" казва че е българин... ужас

Коментирай

xuxu

преди 8 години

Ti nali si golqmata ''BULGARKA'',uj mrazite ciganite,a v diskotekite se kachvate varhu masite i hvarlqte salfetka na maznite kucheci..

Коментирай

Durie Mehmed

преди 8 години

Ha ha ha! :D :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.