Куриоз на концерта на Слави! Грахич се хвана за най-милото, а Лили Йончева стисна двете беквокалистки за гърдите! (Фото факт в ГАЛЕРИЯ)

https://hotarena.net/laifstail/kurioz-na-koncerta-na-slavi-grahich-se-hvana-za-nai-miloto-a-lili-ioncheva-stisna-dvete-bekvokalistki-za-gardite HotArena.net
Куриоз на концерта на Слави! Грахич се хвана за най-милото, а Лили Йончева стисна двете беквокалистки за гърдите! (Фото факт в ГАЛЕРИЯ)

Синът на Мъгърдич и Кремена Халваджиян – Бедрос, остана силно възмутен след като видя снимка от снощния концерт на Слави, а върху нея – Цветелина Грахич, Лилия и бившата барабанистка Лили Йончева, видя HotArena!

 

Фотото си е скандално – певицата от Босна и Херциговина се е хванала за най-милото, а Лили с големите бомби е с пълни шепи, тъй като държи по една гърда - на Грахич, и на Лилия.

 

„Вече съжалявам, че не ходих на Славито“, написа иронично Бебо в профила си във Фейсбук и публикува въпросната снимка. Имаше и хаштаг допълнитение - „долнапомия“.

 

По-рано младият Халваджиян бе написал статус „Притеснително е, че доста от приятелите ми са били на концерта на Слави... — чувствам се разочарован“.

 

Кланът Халваджиян отдавна е на нож със Слави Трифонов и екипа му. Дали това е причината Бедрос да сипе змии и гущери за шоумена и хората му, не можем да твърдим със сигурност.

 

Операторът също таи непоносимост към фолк музиката, каквато прави и Дългия, което също може да е повлияло на изказванията му.

 

8 Коментара

силвия

преди 8 години

ужас са и трите

Коментирай

Бозичка

преди 8 години

По-лежерно го давай, малък Халваджиян! Каква е тази завист и злоба? Слави е велик за разлика от арменските ви некадърен клан!

Коментирай

Xaxaxaaa

преди 8 години

Kolko pravilno kazano. A be,Halvadjian,ako gi nema parichkite na tatkoviq klan armenski,kakvo shte pravish....vsashtnost ,ti mojesh li neshto da pravish? Sednal da komentira batko si Slavi. Ti sreshtu nego da tichkash.nqma sa go signesh................

Коментирай

ОПА

преди 8 години

ГРАХИЧ ДА НЕ Е ПИПНАЛА ТРИПЕР ОТ ГАДЖЕТО И ?

Коментирай

gnusna

преди 8 години

Grahich mnogo si gnusna

Коментирай

даа.а..

преди 8 години

Грахич може и да е ужасна, ама кой по-точно е Бедрос и от къде на къде оценката му е важна та чак достойна за цяла статия?! Аман от глупави пикльовци, които благодарение на парите на родителите си демонстрират някакво самочувствие. Бедрос като постигне нещо сам тогава да говори, и нека да погледне майката на детето си пък тогава да дава оценки на другите! Егати наглоста

Коментирай

d

преди 8 години

Пълен дришльо, не се вижда той на какво прилича.... боже боже

Коментирай

sexrob

преди 6 години

Iskam da sam rob na grahic tq da e stroga gospodarka iskam da q gledam kak se preobli4a v 4izmite si i da i gi oblija predi da izleze i sled tova kato se vyrne pak dokato se samozadovolqva bez da mi dava da svyr6a az

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.