Куркински лудна по млад актьор, не го оставя на мира и по нощите

2458
27 Март 2016, 14:00


Името на въпросния младеж е Димитър Николов, а Мариус го е ангажирал за главна роля в спектакъла си „Синята птица”, който подготвя за Народния театър като режисьор, научи HotArena.

„Мариус е буквално обсебен от момчето. Не спира да говори за него, звъни му късно вечер и през нощта, непрекъснато си търси поводи да ангажира вниманието му”, издават хора от кухнята на театъра. И досега никой не знае точно как Мариус се е сдобил с телефона на актьора. Първото му позвъняване било преди месеци през нощта. Момчето вече репетирало друга пиеса, когато Куркински му се обадил и му предложил да участва в „Синята птица”, пише "Уикенд". 

Въобще не се бил съобразил колко е часът и личало, че очевидно има навик често да притеснява хората в малките часове на деня. Младият актьор, разбира се, не се оплакал. Като разбрал, че именно Куркински го търси и то за главна роля, и то за Народния театъра, веднага приел. Не очаквал обаче, че телефонният тероризъм ще продължи. В момента той бил под постоянния обстрел на режисьора си. Куркински му звънял буквално по всяко време на денонощието, без дори да се сети, че може да го притеснява. Не смеел да му прави директни намеци за задълбочаване на отношенията им извън сцената. Но си личало, че интересът към момчето не е свързан само с предстоящата премиера.

Митко в началото приемал обажданията чисто професионално. Той дори бил поласкан, че толкова голяма звезда на театъра се интересува от него. Постепенно обаче започнал да стопля, че работата не опира само до отношения между режисьор и актьор, а е намесен и личен мотив. Засега предпочитал да се прави на ударен и да се преструва, че не е забелязал апетита на шефа си към себе си.

Смятал, че това е големият му шанс да блесне като актьор, и не искал да го проваля.  Според близки на Мариус, той едва ли ще насили момчето да прави нещо, което не иска. Те не се тревожат за Митко, а за Куркински. Смятат, че вероятно това ще е поредният път, в който той се увлича по някого, а после остава с разбито сърце. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени